Utajená svadba Majka Spirita: Jeho tehotná kráska ukázala brucho aj nové priezvisko!
23 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Mesiace špekulácií sa nakoniec ukázali byť pravdivé! Rapper a bývalý porotca talentovej súťaže Hlas Československa Majk Spirit (35) potvrdil, že sa čo nevidieť stane otcom. Tentoraz sa však špekulovalo aj o tajnej svadbe. A bez toho aby dlho otáľal, priznal farbu - naozaj sa oženil! Informuje portál Blesk.


„Dovoľte mi predstaviť vám rodinu dušičiek,“ napísal k príspevku Spirit, ktorého pravé meno je Michal Dušička. Na snímke objíma okolo pása svoju tehotnú priateľku Mariu. Veľkosť bruška naznačuje, že už je v pokročilom štádiu tehotenstva.



Prvýkrát sa o nastávajúcich rodičoch rozhovoril zdroj z ich okolia. Serveru pluska.sk vtedy uviedol, že je Maria v treťom mesiaci a obaja sú nesmierne šťastní. Spirit to nepotvrdil, ale nesnažil sa to ani vyvrátiť. Rovnaký zdroj neskôr prezradil, že Maria bude rodiť v októbri a že to bude dievčatko.

Po týchto informáciách prišiel Spirit so svojim oficiálnym oznámením a nikto z toho dvakrát prekvapený nebol. Čo ale rozprúdilo ďalšiu debatu, bolo zmenené meno Marie. Tá sa na svojom profile premenovala na Dušička a okamžite sa tak začalo špekulovať o tajnej svadbe.



Majk na nič nečakal a po pár hodinách priznal, že tajná svadba naozaj prebehla. „Bola Ruska, nerozumela mi ani pol slova. A teraz je moja žena. Maria Dušička,“ napísal k čiernobielym svadobným fotografiám. Na úvodnej idú ruka v ruke ulicou, ďalšie zachytávajú rôzne okamihy zo svadby ako rodinný prípitok, zamilovaný bozk, záber na snubné prstene alebo krájanie svadobnej torty.

Hrôzostrašný verdikt pre Vondráčkovú: Bez detí a bez peňazí!
Od návratu z Kanady sa Lucie Vondráčková (40) začína meniť. Zatiaľ čo v minulosti sa objavovala verejne po boku veľkých hviezd, ako bol napríklad Karel Gott († 80), poslednou dobou sa ukazuje v spoločnosti hviezdičiek dávno vyhasnutých, čo sa jej... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Timotej Dudka