Nové tetovanie Agáty Prachařovej: Potvrdila, že ním odhalila počet svojich milencov!
23 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Lieči si snáď rozvádzajúca sa Agáta Prachařová (35) svojimi tetovaniami ranenú dušu? Po tom, ako sa rozpadol jej vzťah s Jakubom Prachařom (36), nechala si K. ako Kuba na svojom prste prerobiť na kosoštvorec, teraz prekvapila novými prírastkami na svojom tele. A na dosť neobvyklom mieste!


Ako píše portál Blesk, niekdajšia moderátorka šou Mama nad vecou Agáta Hanychová, ktorá sa počas prebiehajúceho rozvodu s Jakubom Prachařom opäť vrátila k svojmu dievčenskému priezvisku, patrí bezpochyby k ženám, ktoré majú záľubu v tetovaniach.

Na tele ich má rovno niekoľko, napríklad veľkú abstraktnú maľbu na ramene, ktorá zakrýva pôvodný nápis „In God i Trust“ s gýčovými anjelskými krídelkami. Malé písmenko, gramaticky nesprávne, totiž budilo rozpaky.

Jakub Prachař to konečne rozbehol! Pandémiu využil vo svoj prospech
Český moderátor Jakub Prachař rozhodne nelení! V posledných mesiacoch išiel na plno a rozhodol sa, že sa niečo naučí, teda aspoň po tej kultúrnej stránke, píše portál Stars24. Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Teraz sa rozhodla ozdobiť si miesto trochu netypické - dlaň. A nie prvýkrát. Na ľavú ruku si nechala ihlou nakresliť srdiečka a usmievavé smajlíky už vlani v máji, avšak dlaň ruky je miesto na tetovanie trochu zradné, atrament tam totiž nedrží a často dôjde k vypadaniu farby. Preto sa rozhodla tetovanie obnoviť.

Pribudli srdiečka, veselí smajlíci aj tajomné čiarky na jednom z prstov. Tých má na ľavom prstenníku rovno šesť, v rôznych farbách, od modrej cez žltú až po červenú.



„Vôbec to nebolí... nie, ty vole, au,“ sťažovala si tmavovlasá kráska počas práce tatéra, len krátko po tom, ako sa na dva dni vzdala detí, zatiaľ čo Kryšpín (8) zamieril do tábora a dcéra Mia (2), pochádzajúca z jej neúspešného manželstva z vyššie spomínaným Prachařom, išla za oteckom. Niet pochýb o tom, že takéto tetovanie musí byť veľmi nepríjemné, predsa len dlaň je miesto veľmi citlivé. Avšak ako sa hovorí, pre krásu sa musí trpieť, však?

„Píšete mi, aký má význam to moje tetovanie. Tak to je význam len pre mňa, a tie čiarky, to je samozrejme počet partnerov, ktorých som za svoj život mala,“ vyhlásila Agáta na Instragrame. Či to bolo myslené ironicky alebo nie, sa môžeme iba domnievať.

K jej partnerom totiž v minulosti patrili napríklad spevák Sámer Issa (34), futbalista Miroslav Dopita (36), s ktorým má syna, alebo napríklad realitný maklér Zdeněk Turek (36). Avšak iste by sa ich dalo narátať oveľa viac.

Hrôzostrašný verdikt pre Vondráčkovú: Bez detí a bez peňazí!
Od návratu z Kanady sa Lucie Vondráčková (40) začína meniť. Zatiaľ čo v minulosti sa objavovala verejne po boku veľkých hviezd, ako bol napríklad Karel Gott († 80), poslednou dobou sa ukazuje v spoločnosti hviezdičiek dávno vyhasnutých, čo sa jej... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Timotej Dudka