Kanye West sa nekontrolovateľne rozplakal na tlačovke! Prišiel v nepriestrelnej veste (VIDEO)
23 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Rapper Kanye West usporiadal svoju prvú tlačovú konferenciu v rámci svojej prezidentskej kampane, o ktorej si ľudia stále myslia, že to je len vtip alebo ťah, ako si zvýšiť predaj svojich albumov. Výstup, aký predviedol počas nedeľňajšieho večera v Južnej Karolíne však nikto nečakal, informuje portál Expres.


V Južnej Karolíne sa stretol s novinármi i „voličmi“. Medzi nich prišiel v nepriestrelnej veste a hodinu hovoril o tom, že odsudzuje potraty a každý pôrod by mal byť odmenený miliónom dolárov. Následne začal bezdôvodne a nekontrolovateľne plakať a okrikovať publikum, aby bolo ticho, pretože ho nie je počuť. Niet teda divu, že za svoje „vystúpenie“ zožal akurát posmech.

Kanye West je známy svojimi kontroverznými vyhláseniami (zhodou okolností vždy pred vydaním albumu) a inak tomu nebolo ani v tomto prípade.



„Herriet Tubmanová v skutočnosti nikdy neoslobodila čiernych otrokov, ona ich iba nechala pracovať pre iných bielych ľudí,“ odznelo z Westovych úst, čím sa u mnoho ľudí, najmä počas dnešných rasových nepokojov v USA, stal terčom kritiky. V minulosti nemal Kanye problém presadzovať názory ako „George Bush sa nestará o čiernych ľudí“ alebo „černosi boli 400 rokov v otroctve dobrovoľne“.

Na začiatku tohto týždňa tiež obvinil svoju manželku a matku jeho detí Kim Kardashian a jej matku Kris Jennerovú z toho, že sa po jeho víkendovom prejave proti nemu spikli a plánovali ho nehať zavrieť do liečebne, kde by sa neocitol prvýkrát. Následne však dodal, že svoju ženu miluje a príspevky zverejnené na Twitteri zmazal.

Zmena vzhľadu vojvodkyni Kate: Toto sa Williamovi páči?!
Šarmantná Kate Middletonová (38) sa rozhodla pre zmenu svojho vzhľadu. Na leto sa vojvodkyňa z Cambridge rozhodla zmeniť účes a veľmi jej to pristane, píše portál Aha! Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka