Bolek Polívka o napadnutí syna Vladimíra: Osobitné slová o šarvátke a alkoholu!
23 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Vladimír Polívka (31) na konci júna skončil v nemocnici s otrasom mozgu po tom, ako sa stal obeťou prepadnutia! Avšak útok je zahalený tajomstvom, pretože nikto doteraz nebol obvinený, navyše herec po ošetrení podpísal reverz a zanedlho po udalosti je zase fit. Čo si o tom myslí jeho otec Bolek Polívka (70)? 


K napadnutiu Vladimíra, kedy ho neznámi ľudia prepadli, okradli o peniaze a platobnú kartu, malo dôjsť 24. júna v centre Prahy, píše portál Blesk.

Jeho mama Chantal Poullainpvá (63) uviedla, že ho neznámi ľudia bili do tváre a kopali do rebier. Pochopiteľne teda zamieril na ošetrenie do nemocnice, ale neskôr podpísal reverz a uzdravil sa v rámci domáceho liečenia.

Syn Bolka Polívku bol brutálne napadnutý: Strata vedomia a prevoz do nemocnice!
Sympatický herec Vladimír Polívka (30), syn legendárneho Bolka Polívku (70), skončil v nemocnici s otrasom mozgu po tom, ako sa stal obeťou prepadnutia! Potvrdila to aj jeho mama Chantal Poullain (63), píše portál Blesk. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


K incidentu svojho syna sa vyjadril aj jeho otec Bolek Polívka. „Určite to bola len taká pouličná šarvátka alebo bitka. Keď ho okradli, tak asi to bolo mierené ako akési prepadnutie,“ uviedol v rozhovore pre idnes.cz český legendárny herec.

„Neviem, či za to zrovna môže alkohol. Volal som s ním zatiaľ dvakrát. Napred bol po otrase mozgu, ale osobne sme spolu ešte nehovorili. No tak nešváry, nesmie sa to preháňať. Nesmie to byť také to sebazničujúce, do nevedomia .Malo by to byť v nejakej korelácii s úsmevom a poznať svoju mieru. Nemusí sa to vždy podariť, ale keď už sa to nepodarí, tak by sme to mali brať ako poučenie. Keď už nie pre seba, tak pre ostatných,“ dodal Bolek. Sám asi dobre vie, o čom hovorí.

Belohorcová natrvalo utiekla z Miami! Vieme, kam a prečo sa s rodinou presťahovala
Sympatická Zuzana Belohorcová (44) a jej manžel Vlasta Hájek (44) natrvalo opúšťajú Spojené štáty americké, kde posledných dvanásť rokov žili, podnikali a vychovávali svoje deti Salmu (10) a Neviu (6). Čo ich k tomu vedie a kam majú... Čítať ďalej
21 | 07 | 2020 | Timotej Dudka