Neúmyselný úmysel a logika plagiátorstva
22 | 07 | 2020 I Aneta Leitmanová

Každý, kto sa pri hlasovaní o Matovičovom odvolávaní nezúčastní, alebo zdrží, alebo bude hlasovať proti, bude len schvaľovať nemorálnosť a zlodejinu.


Ak sa cítite zahnaní do kúta, jednou z reakcií môže byť protiútok. V Matovičovom prípade je dôležité si uvedomiť, že v kúte je sám vlastnou vinou, lebo opajcoval väčšinu svojej diplomovky a teraz iba kope okolo seba, aby odohnal zlého ducha, ktorý ho v minulosti posadol, keď ju podpísal.

Útokmi na médiá, ktoré  sa iba snažili dopracovať k pravde, premiér dokázal, že nie je o nič lepší, ako ktorýkoľvek z jeho predchodcov, ktorí robili to isté. Všetko podľa neho bolo neúmyselné. A tak teraz „neúmyselne“ škodí sebe, hnutiu, vláde, koalícii a aj Slovensku.

Farizejsky vyzýval poslancov, aby  hlasovali o jeho odvolaní slobodne, aj keď koalícia už predtým
Koalícia podporí premiéra a vládu, mimoriadnu schôdzu blokovať nebude
Koaličná rada sa zhodla aj na tom, že hlasovanie niektorých poslancov OĽaNO za kotlebovský návrh bolo porušením koaličnej dohody. Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | TASR
, že ho neodvolá. Je to ako dohodnúť si vopred bezstrestnosť a potom vyzývať na svoje odsúdenie.

Útok na premiéra je podľa neho útokom na záujmy Slovenskej republiky. Lebo on je štát. Nuž, ak je to tak, Slovensko je na tom fatálne zle. Premiér sa priznal, že je zlodej, ale to nevadí. Možno by sme potom mohli zaviesť beztrestnosť na všetky zlodejiny, ktoré sa tu kedy stali, alebo stanú, lebo veď treba chrániť záujmy republiky. Ale pre všetkých.

Matovič provokuje a odvádza pozornosť lebo má strach, tvrdia odborníci
Typickým znakom verejného prejavu premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) je spŕška nadávok smerovaná na všetkých jeho názorových oponentov. Podľa odborníkov Matovič odvádza pozornosť preto, aby sám voči sebe nemusel vyvodzovať zodpovednosť.... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok


Lebo veď hádam premiér nie je z pohľadu vyvodenia zodpovednosti niečo viac, ako bežný občan. Alebo ak je, a koalícia mu to odkýve (ako v prípade Borisa Kollára, alebo predtým Andreja Danka), potom môžeme všetci slobodne kradnúť. Citácie alebo štátne hmotné rezervy, všetko jedno.

Veď aj ten Kičura to možno robil neúmyselne a doteraz netušil, že to nebolo v súlade s kostolným poriadkom. Možno tie príkazy o prevode na jeho účet podpisovala nejaká jeho kamarátka, rovnako ako tá, ktorá Matovičovi „naklepala“ diplomovku.

Nakoniec budú aj tak na vine médiá, lebo sa o to zaujímali. V čase, ktorý premiérovi nevyhovoval, a na tému, ktorá mu nevyhovovala tiež. Pozorne vo štvrtok sledujte hlasovanie parlamentu. Lebo každý, kto sa pri hlasovaní o Matovičovom odvolávaní nezúčastní, alebo zdrží, alebo bude hlasovať proti, bude len schvaľovať nemorálnosť a zlodejinu.

Bohatší uprednostňujú syntetické drogy, elity najmä kokaín, tvrdí Okruhlica
Leto je obdobím, ktoré sa u časti populácie spája s rekreačným užívaním alkoholu alebo drog. Pre mladých je rizikové, že sú bez dozoru a majú chuť experimentovať. Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | SITA