Hrôzostrašný verdikt pre Vondráčkovú: Bez detí a bez peňazí!
22 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Od návratu z Kanady sa Lucie Vondráčková (40) začína meniť. Zatiaľ čo v minulosti sa objavovala verejne po boku veľkých hviezd, ako bol napríklad Karel Gott († 80), poslednou dobou sa ukazuje v spoločnosti hviezdičiek dávno vyhasnutých, čo sa jej fanúšikom veľmi nepozdáva, píše portál Aha!


Niektorým priaznivcom speváčky nie sú po chuti nielen jej podivné spolupráce s ľuďmi, po ktorých už takzvane neštekne ani pes, ale aj posledný, veľmi odvážny videoklip s názvom Milovanie.

Takto svoj vzor fanúšičky skutočne nepoznajú. Jedna z nich preto na oba počiny Vondráčkovej zareagovala veľmi ostro. „Klesá nižšie a nižšie,“ oprela sa do nej bez rukavičiek, čo si speváčka len tak nenechala!

Lucie Vondráčková a spevák Sámer Issa budú mať spolu „bábo“!
Lucie Vondráčková sa od rozpadu manželstva do vzťahov zrovna nehrnie, ale s mužmi sa vída, aspoň na nich rozhodne nezanevrela. Naposledy bola v kontakte so Sámerom Issom, ktorý teraz píše o spoločnom „bábu“, informuje portál... Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Kto vôbec si, že súdiš cudzieho služobníka? Pred svojím vlastným pánom obstojí, či zlyhá. A on obstojí - Pán ho dokáže podoprieť!“ Reagovala speváčka s ľahkou iróniou.

„Váš klip Milovanie uviedol veľa ľudí na scestie. Ja na rozdiel od vás boží služobník som, a preto nad vami vyhlasujem kliatbu. Od boha ste dostala hlas, ale pre boha nespievate. Bohu sa nikto nebude posmievať,“ reagovala veľmi podráždene jej zrejme už bývalá fanúšička na sociálnej sieti.

„Oznamujem vám, že o všetko prídete, rozvodom to iba začalo! Prídete o dom, vzťahy, peniaze, deti, zdravie. Boh vás raní šialenstvom a pomätenosťou mysle (to už máte). Amen,“ doplnila nekompromisne na adresu českej speváčky.

Jakub Prachař to konečne rozbehol! Pandémiu využil vo svoj prospech
Český moderátor Jakub Prachař rozhodne nelení! V posledných mesiacoch išiel na plno a rozhodol sa, že sa niečo naučí, teda aspoň po tej kultúrnej stránke, píše portál Stars24. Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka