Belohorcová natrvalo utiekla z Miami! Vieme, kam a prečo sa s rodinou presťahovala
21 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Sympatická Zuzana Belohorcová (44) a jej manžel Vlasta Hájek (44) natrvalo opúšťajú Spojené štáty americké, kde posledných dvanásť rokov žili, podnikali a vychovávali svoje deti Salmu (10) a Neviu (6). Čo ich k tomu vedie a kam majú zamierené?


Portál Blesk cituje manžela Belohorcovej, ktorý uviedol, že hlavnými dôvodmi tejto radikálnej zmeny sú rasové nepokoje po smrti George Floyda a šíriacia sa pandémia koronavírusu.

„Rozhodli sme sa nepredĺžiť si v USA vízum. Zuzka bola spočiatku proti, ale potom to uznala. 31. augusta sa sťahujeme späť do Európy,“ prezradil Hájek.

„Zúfalá“ Belohorcová nesmie za svojou rodinou! Prísna karanténa jej narušila plány
Zuzana Belohorcová (44) je v zovretí karantény a nevyzerá to, že sa z nej v najbližšej dobe dostane. To sa samozrejme odrazí aj na tradičných plánoch na leto - po desiatich rokoch úplne prvýkrát nenavštívi rodné Slovensko. Smútok v očiach? Ani nie.... Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Necítime sa na Miami po tých protestoch bezpečne, je tam obrovský rasizmus voči bielym, sú tam zlé stredné školy, mizerné zdravotníctvo. A samozrejme obrovskú ranu dostal kvôli covidu aj turizmus. Náš penzión, ktorý sme prevádzkovali, musel skončiť. Teraz ho prerábame na normálny dom a dáme do predaja, ale či sa predá, alebo nie, z Ameriky odchádzame,“ uzatvárajú manželia jednu dlhú životnú etapu.

Rozhodli sa teraz žiť v Španielsku. „Budeme v Marbelle, už tam máme prenajatý byt. Deti tam na začiatku septembra nastupujú do súkromnej školy. A my si tam napríklad niekde na pláži otvoríme kaviareň. Žije tam aj veľa našich priateľov, Roman Řezníček, Pavel Staněk a ďalší, ktorí sa na nás už tešia,“ dodáva Hájek.

Maroš Kramár: Najskôr sexuálny škandál a teraz operácia!
Maroš Kramár zažil v poslednej dobe jeden poriadny škandál, nakoniec však z neho vyviazol s čistým štítom, a tak mohol riešiť svoje nepríjemné zdravotné záležitosti. S čím musel známy herec na operáciu? Čítať ďalej
21 | 07 | 2020 | Timotej Dudka