"Peťko, prosím, podpíš to Robkovi, nerob drahoty," píše Matovič
20 | 07 | 2020 I Peter Haluza

Okrem fotografií z rokovaní s európskymi partnermi sa mnoho statusov premiéra Slovenskej republiky týka toho, ako pôjde na pivo, na hranolky, alebo ako si suší ponožky.


"Peťko, prosím, podpíš to Robkovi, nerob drahoty. Pánovi si slúžil verne 20 rokov. Kryl si jeho mafiánske činy, zametal si stopy, obhajoval pred ľuďmi aj tie najhoršie zločiny, ktoré vaša mafiánska banda páchala ... až na systém, ktorý ste spolu vytvorili, doplatili životom dvaja mladí ľudia," napísal na sociálnej sieti premiér Igor Matovič.

Podľa neho kto zlo kryje, rovnako zlo pácha. "Ty si v tom preborník, tak sa neser a podpíš mu to. Prestaň sa hrať na niečo iné, keď si len jeho obyčajný klon. Áno, nemá jamôčky a pekný kukuč, je z neho len zodratý starý pes. Zodral sa však pre teba a tebe podobných - riťolezov a šplhúňov po cudzých chrbtoch a ty si mu taký nevďačný," píše ďalej premiér.



"Šup, šup, mucko. Pán vďačnosť čaká," končí svoj status Matovič.

Premiér je pritom už niekoľko dní na summite lídrov EÚ v Bruseli, kde rokujú o fonde obnovy európskych ekonomík po koronakríze. V oficiálnom vyhlásení uviedol, že to bol on, kto v nedeľu ako prvý navrhol ako kompromis granty na úrovni 390 mld. eur, keď videl bezvýchodiskovú situáciu.


Predseda slovenskej vlády predpokladá, že dohoda o fonde obnovy sa dosiahne na rokovaní, ktoré sa začína dnes a skončí sa pravdepodobne v ranných hodinách v utorok. Okrem fotografií z rokovaní s európskymi partnermi sa však mnoho jeho statusov týka toho, ako pôjde na pivo, na hranolky, alebo ako si suší ponožky.

Čo sa týka samotného návrhu na odvolanie premiéra pre jeho plagiátoeskú diplomovku zo strany opozície, podľa
Návrh na odvolanie premiéra predloží Pellegrini so Smerom a nezaradenými
Poslanci, čo chcú odvolať Matoviča, hovoria, že zlodej a klamár nemôže byť predsedom vlády. Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | TASR
spoločný návrh na odvolanie premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) predložia nezaradení poslanci okolo Petra Pellegriniho spolu so stranou Smer-SD a ďalšími štyrmi nezaradenými poslancami Národnej rady (NR) SR.

Ak sa vráti pandémia, školy sa nezavrú celoplošne, ale po regiónoch
Na ministerstve školstva už teraz pripravujú kroky, ktoré by mali pomôcť školám lepšie zvládnuť prípadnú ďalšiu vlnu ochorenia COVID-19. Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | SITA