Nové informácie o smrti manželky Otta Weitera: Smrť po tragickom páde v kúpeľni!
20 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Spevák Otto Weiter (65) prežíva jedno z najhorších životných období. Stále sa nemôže spamätať zo smrti svojej manželky Andrey († 47), ktorá odišla v spánku za záhadných okolností. Podľa informácií portálu Blesk je však príčinou tragédie nešťastný pád!


Otto Weiter ešte v marci tohto roku sám bojoval v nemocnici o život kvôli slabému srdcu. Dnes už je jeho zdravotný stav oveľa lepší, a tak mu osud nadelil inú krutú ranu priamo na duši. Pred niekoľkými dňami totiž nečakane prišiel o manželku Andreu.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/19/spevak-otto-weiter-65-v-slzach-nahla-smrt-manzelky-%e2%80%a0-47-pricina-nie-je-jasna/

„Zomrela počas spánku. V úplnej tichosti. Otto ju našiel až nad ránom, kedy už nežila. Nemala žiadne zdravotné problémy,“ opísal rodinný priateľ, ako k úmrtiu Andrey Fisherovej došlo.

Podľa zdroja z blízkeho okolia rodiny však má za záhadným úmrtím stáť v prvom rade hrozivý pád v kúpeľni! Manželku mal tak Otto Weiter vlastne vidieť umierať na vlastné oči. „Pitva ukázala, že Andrey praskla cieva v dôsledku silného nárazu pri páde a došlo tak k silnému vnútornému krvácaniu,“ prezradil Novému Času rodinný priateľ nemilosrdnú skutočnosť.

Vémola je blbý, škaredý a berie steroidy! Drsné obvinenie MMA zápasníka Mikuláška
Z tých dvoch kamaráti asi nikdy nebudú. MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), ktorí majú zmerať sily už za dva mesiace, rozbehli pred svojou krvavou bitkou brutálny trash-talk. Mikulášek v najnovšom rozhovore na plné ústa... Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka