Porotca SuperStar Paľo Habera: Jeho ročný príjem predstavuje riadny balík!
17 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Biedou rozhodne netrpí. Pavol Habera (58) si vďaka SuperStar, ktorá sa ako jedna z mála relácií vysielala aj počas koronavírusovej krízy, prišiel na poriadny balík, informuje portál Blesk.


Ako nekompromisný kat zasadá slovenský spevák v porote česko-slovenskej talentovej súťaže už od roku 2004. Ani tento rok tomu nebolo inak.

Porotcovské kreslo sa mu zmenilo v zlatu baňu! „Habera za tento ročník speváckej súťaže inkasoval 180 000 eur,“ informoval o jeho honorári Nový Čas. Táto obrovská suma sa tiež odrazila na príjmoch jeho firmy, ktorá vykazuje nárast tržieb o 158%!

Firma zaoberajúca sa zábavnou činnosťou a voľnočasovými aktivitami si tak prilepšila až o stovky tisíc eur. Podľa verejne dostupných údajov ide dokonca až o pol milióna eur. Ešte v roku 2018 mal spevák 340-tisícové tržby, ktoré však podľa najnovšieho daňového priznania vzrástli na neuveriteľných 876 000 eur!

Daniela Peštová uzemnila fanúšičku: Nečakaný slovný útok si Haberova manželka len tak nedá!
Ženy zo sveta krásy to mnohokrát nemajú jednoduché. Na vlastnej koži to poznala aj modelka Daniela Peštová, ktorá čelila nečakanému slovnému útoku na internete. Akú vadu u nej spozorovala jedna z jej fanúšičiek? Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Z toho má Habera čistý zisk až 133 969 eur. Červeným číslam sa jeho firma vyhýba a niečo ako straty umelec vo svojom biznise vôbec nepozná. K prosperujúcemu podnikaniu mu ale pomohli aj obľúbené koncerty, ktoré so svojou kapelou Team pravidelne pred karanténou organizoval.

Miliónové zárobky Habera investuje hlavne do nehnuteľností. Druhý domov si s modelkou Danielou Peštovou (49) a ich deťmi zariadili v prepychovej vile na Floride. Podľa informácií z tamojších katastrálnych registrov za novostavbu zaplatili celkovo 355 tisíc dolárov. Podľa realitných maklérov je však potrebné brať do úvahy aj ročné náklady na prevádzku a služby spojené s bývaním na golfovom ihrisku, ktoré môžu každoročne vyjsť až 20 000 eur.

Prestrelka Ivany s Dominikou! Namiesto uctenia Gottovej pamiatky padali ostré slová..
To bolo prekvapenie! Na hrobe Karla Gotta († 80) sa okrem kytice od rodiny objavilo aj dojemné vyznanie. Vdova Ivana (44), dcéry Lucie (33), Charlotte (14) a Nelly (12) a vnukovia Vojta (10) a Jan (8) poslali do neba pri príležitosti spevákových... Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Timotej Dudka