Boj o život ako z hororu: Do matky sa zahryzol žralok, tá mu vrazila päsť do oka!
16 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Matka troch detí Leeanne Ericsonová (38) zažila moment ako vystrihnutý z filmu Čeľuste. Keď plávala na surfe blízko kalifornskej pláže San Onofre, napadol ju veľký žralok biely. Ten sa jej zahryzol do stehna a v okamihu stiahol pod hladinu. Žena ale našťastie zareagovala včas a utiekla hrobárovi z lopaty.


Ako píše portál Extra, pokojné preslnené popoludnie sa razom zmenilo na hororový film! Leeanne Ericsonová bola v zlý čas na zlom mieste, keď sa jej žralok zahryzol do stehna a strhol ju zo surfu pod morskú hladinu. Väčšina ľudí by v absolútnom šoku nebola schopná zachovať chladnú hlavu, Leeanne sa to ale podarilo aj napriek neskutočnej bolesti spôsobenej žraločími čeľusťami.

„Akonáhle ma chytil za nohu, vedela som, čo je to zač. Pamätám si, ako ma ťahal dole, a ja som myslela na svoje deti. A pamätám si, ako som myslela na snúbenca, že nevie, kde som a čo sa mi deje,“ uviedla Leeanne v sérii Sharkfest od National Geographic.



Tá sa ale nedala a začala sa brániť. Vedela, že pri napadnutí musí žraloka silno udrieť. „Dala som mu celú ruku do oka a narvala som ju najďalej, ako to len šlo. Bolo to skutočne mäkké, cítila som sa, akoby som strčila ruku do nádoby s želé. Žralok odplával preč a ja k hladine,“ opísala surferka.

Je Meghan druhýkrát tehotná? Fanúšikovia to vidia ako jasný dôkaz!
Po dlhšej odmlke sa Meghan Markleová a princ Harry objavili na verejnosti. Pozornosť na seba upútala najmä bývalá herečka, ktorá obliekla voľné šaty, čo je u nej veľmi neobvyklé. Meghan si totiž potrpí skôr na tesné šaty. Skrýva snáď pod nimi... Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Že sa v ten moment niečo deje, okamžite spozoroval jej snúbenec Dusty Phillips „Pádloval som a počul som krik. Jej krik, ktorý zmizol pod vodou. Výkrik, ktorý zamrazil až na chrbtici. Prenikavý krik, ktorý som predtým nikdy nepočul,“ popisoval hrozný moment napadnutia.

Po tom, ako sa žena dostala na hladinu, pomohol jej snúbenec späť na surf. „Bolelo to, ako by sa vám do nohy zarezali žiletky,“ spomínala Leeanne a dodala, že všade bolo veľké množstvo krvi. Phillips ju ale pohotovo dopravil k brehu, kde už privolali sanitku. Skúsená surferka sa zo zranenia dostala, musí ale pravidelne absolvovať rehabilitácie, pretože kus stehna jej stále chýba.

Masívny požiar v Egypte spôsobený únikom ropy zranil 17 ľudí a spálil 20 áut (VIDEO)
Na púštnej diaľnici medzi Káhirou a Ismailiou v Egypte vypukol obrovský požiar, ktorý zranil 17 ľudí, spálil 20 áut a spôsobil nevyčísliteľné škody na majetku, informuje spravodajský portál Middleeastmonitor. Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka