Fiasko finalistov SuperStar: Prvý spoločný koncert, fanúšikovia však nedorazili!
14 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Včera prebehol prvý koncert finalistov a víťazky tohto ročníka SuperStar. Že ste to nepostrehli? Nie ste jediní! Na udalosť, ktorá v minulých rokoch zakaždým zaplnila celé nákupné centrum či námestie, prišla tentoraz hŕstka detí a asi päť dospelých, píše portál Blesk.


„Veľkolepý“ prvý spoločný koncert Barbory Piešovej (20), Martina Schreinera (22) a Dominiky Lukešovej (17) hostilo pražské Obchodné centrum Letňany. Pódium bolo postavené na veľkom parkovisku, na ktoré sa zmestí aj niekoľkotisícový dav. A práve takéto čísla, vzhľadom k obrovskému záujmu posledných finálových večerov, čakali úplne všetci.

Keď sa ale do areálu dovlieklo pár pobláznených tínedžeriek v sprievode rodičov, ktorí po uzretí situácie zhodnotili, že tlačenica a možná nákaza koronavírusom nehrozí, finálová trojka musela prijať krutú pravdu: sláva je pominuteľná a záujem opadol.

SuperStar Barbora Piešová dala dole strojček: „Mám zuby ako lopaty!“
Víťazka posledného ročníka speváckej súťaže SuperStar Barbora Piešová oslávila okrúhle dvadsiate narodeniny okrem iného aj zložením strojčeka. Po dvoch rokoch tak videla svoje zuby v celej kráse. Ale prvý pohľad bol takmer desivý, píše portál... Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Po tom, ako trio pre zhruba stovku mladučkých fanúšikov zaspievalo svoje najväčšie hity, prišiel čas na autogramiádu. A pohľad to bol veru ešte smutnejší. Z „davu“ sa do fronty zaradil iba zlomok najoddanejších účastníkov a finalisti mali za pár minút hotovo. Piešová, Schreiner aj Lukešová si to ale tak ako tak užili. Zrejme.

Daniela Peštová uzemnila fanúšičku: Nečakaný slovný útok si Haberova manželka len tak nedá!
Ženy zo sveta krásy to mnohokrát nemajú jednoduché. Na vlastnej koži to poznala aj modelka Daniela Peštová, ktorá čelila nečakanému slovnému útoku na internete. Akú vadu u nej spozorovala jedna z jej fanúšičiek? Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka