O neonacistoch a satanistoch v americkej armáde (Leonid Savin)
12 | 07 | 2020 I Iveta Machová

Komentár Leonida Savina (Fond strategickej kultúry)


Morálny úpadok a duchovná degradácia


Koncom júna americké ministerstvo spravodlivosti zverejnilo informáciu, že 22-ročný vojak americkej armády Ethan Melzer, ktorého zatkla FBI, plánoval zabiť svojich kolegov. Je obvinený z teroristickej činnosti a hrozí mu trest odňatia slobody na doživotie. Podozrivý bol členom „Rádu deviatich uhlov“ ( Order of the Nine Angles, O9A), neonacistickej organizácie s okultnou ideológiou. Meltzerovým motívom bola rasová nenávisť.

Podľa amerického ministerstva spravodlivosti organizácia O9A vyznáva neonacizmus, antisemitizmus a dodržiava satanské rituály. Stúpenci poriadku uctievajú Hitlera a Usámu bin Ládina. Členovia organizácie sa dopúšťajú násilných činov vrátane vrážd.

Podozrivý Meltzer  plne priznal svoju vinu a potvrdil, že masaker bol naplánovaný ako akt „džihádu“. Počas výsluchu sám seba nazýval zradcom.

Stanica Hlas Ameriky sa môže stať propagandou "zlého druhu", varujú liberálne médiá
Mainstreamové médiá a demokrati vyjú na protest, že nový vedúci americkej propagandistickej agentúry by z toho mohol urobiť… propagandistickú agentúru, pričom tiež "doslova" zabíjajú ľudí tým, že im odopierajú víza, píše vo svojom komentári Nebojsa... Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Marek Molnár


Na internete je veľa informácií o „Ráde deviatich uhlov“. Organizácia bola založená vo Veľkej Británii v 60. rokoch a v 80. rokoch  dvadsiateho storočia sa jej pobočky rozšírili do celého sveta. Podľa údajov ruských odborníkov na štúdium siekt je táto štruktúra jednou z troch najvplyvnejších satanistických organizácií na medzinárodnej úrovni spolu s „Cirkvou Satanovou“ a „Chrámom Setu“

„Cirkev Satanova“,  založená istým Antonom Sandorom LaVeyom, sa stala jednou z personifikácií amerického materializmu. Pokiaľ ide o „Chrám Setu“, aktivity tejto organizácie sú v kontexte histórie ozbrojených síl USA  zaujímavejšie, pretože zakladateľ sekty Michael Aquino bol vojenský dôstojník a tvorca príručky „náboženskej tolerancie“ pre ozbrojené sily USA.

Aquino slúžil vo vojenských spravodajských službách a špecializoval sa na informačné operácie. Bol  členom LaVeyovej  „Cirkvi Satanovej“. Potom velil vo Vietname, kde sa zúčastnil programu „Fénix“, Aquino napísal pojednanie „Diabolicon“ a v roku 1975 založil „Chrám Setu“. Po návrate do Spojených štátov pokračoval zaoberať sa  psychologickými operáciami a prácou  s manipuláciou vedomia.

Začiatkom 80. rokov Aquino vykonával obrady na nemeckom zámku Wewelsburg, ktorý bol ústredím „Anenerbe“ (Dedičstvo predkov), organizácie vytvorenej nacistami, ktorá študovala tradície nordických rás. Tvrdilo sa, že Aquino vo svojej organizácii zaviedol okultno- nacistické rituály. V roku 1987 bol obvinený z pedofílie a zneužívania detí, ale kvôli nedostatku dôkazov bol prípad zamietnutý.

Zároveň Aquino zostal vo vojenskej službe, bol profesorom na jednej z kalifornských univerzít a v roku 1994 mu bola udelená medaila  „Za zásluhy“.

Predvolebná horúčka v USA - ďalšia „ruská stopa“ (Dmitrij Sedov)
Komentár Dimitrija Sedova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Zuzana Perželová


V roku 1999  niekoľko kresťanských organizácií v Spojených štátoch vystúpilo s vyhlásením onevyhnutnosti bojkotu amerických vojakov, ktorí  podporujú satanistické sekty, bolo im však povedané, že ústava USA zakazuje náboženskú diskrimináciu.

Podpora deštruktívnych siekt v ozbrojených silách USA nadobudla široké rozmery. V roku 2011 vyšlo najavo, že americké letectvo pridelí 80 000 dolárov na vybudovanie centra v štýle Stonehenge, aby tam mohli vykonávať svoje obrady prívrženci pohanstva, náboženstva Druidov a Wicca z radov budúcich dôstojníkov.

Na konci roku 2019  na Akadémii námorníctva USA v Annapolise začala pracovať výskumná skupina satanistických rituálov . Hovoríme o prívržencoch sekty „Satanov chrám“,  ktorá je známa tým, že v USA bola na jej náklady zhotovená bronzová socha Bafometa s deťmi po obidvoch stranách, čo spôsobilo škandál.

Nord Stream 2 vzďaľuje Európu od USA (Anton Kanevský)
Komentár Antona Kanevského (Fond strategickej kultury) Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Iveta Machová


Pre rituálne potreby pohanov a satanistov v armáde boli vytvorené zvláštne miesta na 13 základniach americkej armády, 12 leteckých základniach, 11 námorných základniach a dvoch námorných pechotných základniach vrátane Kataru, Japonska, Južnej Kórey, Afganistanu a niekoľkých leteckých dopravcov. Pre americkú armádu existuje zvláštne pohanské požehnanie a špeciálny chevron. Veteráni ozbrojených síl USA  z radov  pohanov a ctitelia náboženstva  Wicca sú členmi asociácie „Rádu Pentagram“.

Advokátsku pomoc pre amerických satanistov z radov vojakov poskytuje Nadácia vojenskej náboženskej slobody, založená v roku 2005. Jej zakladateľ Mike Weinstein uvádza, že cieľom nadácie sú „bandy  fundamentalistických kresťanských príšer, ktoré terorizujú spoluobčanov a na svojich bezmocných podriadených v ozbrojených silách našej krajiny zavádzajú skreslenú verziu kresťanstva.“ To znamená, že hovoríme o prenasledovaní katolíkov a protestantov.

V roku 2013 „Rada pre výskum rodiny“ uverejnila správu o „rastúcom nepriateľstve“ voči kresťanstvu v americkej armáde. V októbri 2017 boli zatknutí štyria príslušníci vzdušných síl USA za to, že pomaľovali funkčný kresťanský kostol v Južnej Karolíne  satanskými znakmi. V roku 2018 v súlade s pokynom veliteľa na základni vzdušných síl Warden (Wyoming) bolo zakázané používať Bibliu.

Na čo poukazujú všetky tieto fakty, ak nie na morálny úpadok a duchovnú degradáciu Ameriky?

Ako Palestínčania terorizujú svojich vlastných ľudí
Komentár Bassama Tawila pre portál Gatestoneinstitute. Čítať ďalej
11 | 07 | 2020 | Mário Martinka