Dara Rolins odkryla svoje príjmy: Koľko zarába mesačne a čo všetko musí obetovať?!
11 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Keď ide o zárobky, známe tváre bývajú na slovo vskutku skúpe, Dara Rolins (47) ale tento problém nemá. Speváčka, ktorá sa preslávila už ako dieťa, prezradila, koľko si zarobí mesačne iba spevom. Čiastka je to naozaj astronomická, píše portál Expres.


Na Instagrame ju sleduje vyše 643 tisíc ľudí a okolo pol milióna fanúšikov má na Facebooku. To je dôvod, prečo sa Dara Rolins podľa rebríčka magazínu Forbes dostala medzi desať najvplyvnejších ľudí na českých sociálnych sieťach.

Práve v rozhovore pre spomínaný magazín odkryla svoj biznis. Koľko si zarobí mesačne a koľko ľudí je na jej príjmoch závislých?

„Za normálnych, nepandemických okolností zarobím niečo okolo 25 až 35 tisíc eur mesačne len za živé vystúpenia, teda koncerty a komerčné akcie. K tomu miliónové (v českých korunách) kontrakty z Instagramu. Daň je ale vysoká, a to život na zadnej sedačke auta,“ prezradila v rozhovore Dara s tým, že sa primárne živí hudbou, ale nevyhýba sa ani spoluprácam s rôznymi značkami.

Dara Rolins sa pustila do ráznej debaty s fanúšikmi: Na svoj vzhľad nedá dopustiť!
Dara Rolins (47) zjavne pocítila potrebu obhájiť sa. Svojim priaznivcom aj tým, ktorí speváčke zrovna nefandia, totiž dala jasne najavo svoje stanovisko k neustálej kritike jej vzhľadu, ktorá sa k nej znáša, píše portál Blesk. Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Klenoty Aurum, Biotech USA, Panasonic, Avon, Huawei. Minulý týždeň som podpísala zmluvu s Pop outl. Všetko sú to viacročné miliónové kontrakty, konkrétnejšia byť nemôžem. Ale funguje to veľmi dobre. Myslím, že pre všetkých,“ tvrdí speváčka, ktorá je podľa svojich slov vďačná, že aj po štyridsiatich rokoch na scéne má stále plný diár.

„V priemere desať, v čase večierkov aj dvadsať vystúpení mesačne, keď nie je korona. Počítam do toho aj vystúpenie na komerčných akciách,“ vypočítava.

Opísala aj odvrátenú tvár svojho života.

„To sú hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Som kočovník, regulárny kamioňák. Aj keď to auto neriadim, je to únavné. Máme prejazdy Česko, Slovensko a občas sú fakt nezmyselné, ale niekedy to jednoducho nejde urobiť lepšie. Trávim hodiny na zadnej sedačke v aute. A zakaždým bojujem s tým, koľko času tam premárnim. Čo všetko som mohla urobiť. A hlavne, ako veľa vecí sme si mohli povedať a prežiť s mojou dcérou Laurou, čo všetko som jej mohla ukázať. Tá zmes výčitiek ma ničí,“ zverila sa Dara, ktorá vraj na zadnej sedačke pracuje, spí a mnohokrát aj cvičí jogu, aby ten čas využila čo možno najviac zmysluplne.

Dara Rolins a jej potešenie: Randím o sto šesť! Muži o mne snívajú
Už to sú viac ako dva roky, čo sa Dara Rolins (47) rozišla so slovenským raperom Patrikom Vrbovským (43) a od tej doby je bez oficiálneho partnera. Úplne bez mužskej spoločnosti však nie je a pozvánky na rande neodmieta, práve naopak! Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Hoci by si možno rada dala pauzu, vie, že má záväzky voči svojim zamestnancom, ktorí sú na jej príjmoch priamo závislí.

„Mám päť tanečníc, ku ktorým mám záväzok a spoliehajú na nejaký prísun peňazí, ktorý im mesačne môžem zabezpečiť. Mám dvoch manažérov, potom mám na výplatnej páske zamestnankyňu pestúnku, pretože pracujem v nočnom režime a potrebujem, aby sa mi niekto postaral o dieťa. Je s Laurou od útleho detstva, je to člen rodiny, tretia babička.“

„Okrem tradičnej účtovnej mám ešte asistentku, ktorá sa mi stará o administratívu, zmluvy, faktúry, čo je pre mňa dosť dôležité, pretože som v papieroch umelec. Okrem toho mi pripomína, čo je kedy potrebné zaplatiť. A nedávno mi poslala varovnú sms: Teraz by som odporučila neutrácať, doba je zlá!“ Dodala.

Časom by sa vraj chcela viac živiť ako motivačný trénerka.

„Podarilo sa mi už pár výstupov a má to celkom ohlas,“  prezrádza Dara Rolins.

SuperStar Barbora Piešová dala dole strojček: „Mám zuby ako lopaty!“
Víťazka posledného ročníka speváckej súťaže SuperStar Barbora Piešová oslávila okrúhle dvadsiate narodeniny okrem iného aj zložením strojčeka. Po dvoch rokoch tak videla svoje zuby v celej kráse. Ale prvý pohľad bol takmer desivý, píše portál... Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Timotej Dudka