Nové tajuplné tetovanie Zuzany Belohorcovej: Čo znamená tento podivný hlavolam?

Vyzerá to, že Zuzana Belohorcová (44) objavila novú záľubu. Postupne si totiž necháva zdobiť telo jedným tetovaním za druhým. Tá najnovšia má navyše skrytý význam a k jeho odhaleniu dokonca známa moderátorka vyzvala aj svoje okolie, píše portál Blesk.


Tentoraz si Zuzana Belohorcová nechala trochu toho atramentu pod kožu zapustiť na paži. Konkrétne na jej hornú vnútornú časť v oblasti bicepsu. A len čo sa drobné ranky spôsobené tetovaciou ihlou zahojili, šup s fotkou na instagram!

„Mám pre vás hádanku, zlatíčka. Príde niekto z vás na to, čo vyjadruje moje nové tetovanie?“ Pýta sa Zuzana Belohorcová pod fotkou na Instagrame, na ktorej leží v plavkách a slnečných okuliaroch vystavená teplému počasiu amerického Miami.



Navždy ozdobenú ruku má u toho moderátorka zdvihnutú nad hlavou, aby bol najnovší počin tattoo umelkyne Ivany Belakovej čo najlepšie vidieť. A fanúšikovia poznajú moderátorku kedysi tak populárnej erotickej relácii TV Nova Peříčko, zdá sa, veľmi dobre.

„Vlasta, Zuzana, Salminka, Nevio a medzitým EKG. To preto, že Vám pre rodinu bije srdce,“ háda jedna z instagramových sledujúcich Zuzany Belohorcovej, ktorej sa podarilo význam nového tetovania správne rozlúštiť.



Na prvý pohľad to síce nie je zvlášť dobre viditeľné. Keď sa však na toto dielo blond moderátorky pozorne zadívate, možno v nej skutočne rozpoznať po sebe idúce písmená V, Z, S a N. Medzi nimi je potom skutočne načrtnutá krivka jedného úderu srdca tak, ako ju v nemocničných zariadeniach zaznamenáva elektrokardiogram. Zuzana Belohorcová si tak už navždy ponesie nielen metaforicky vryté v srdci, ale celkom viditeľne zaznamenané na koži životného partnera Vlastu Hájka (43) aj dcéru Salmu (10) a syna Nevia (6).

Belohorcová zviazaná v o dve čísla menších plavkách: Zuzi, toto už radšej nie!
Krásna Zuzana Belohorcová (44) rada provokuje na sociálnej sieti fotkami v bikinách na Miami, kde s rodinou žije. Netají sa tým, že v jej šatníku prevládajú plavky, aj keď niektoré modely by už asi mala prenechať dcére, píše portál... Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka