Kramárova sexuálna kauza spustila šialenstvo: Zapojila sa aj prezidentka Čaputová!
07 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Celé Slovensko sa ďalej zaoberá problematikou sexuálneho obťažovania, spúšťačom bola kauza Maroša Kramára (61). Zrazu vystupujú sa svedectvami desiatky žien, vrátane jeho hereckých kolegýň či hlavy štátu Zuzany Čaputovej (47), píše portál Stars24.


Kauza Maroša Kramára má nakoniec pomerne zaujímavú eskaláciu udalostí. Zatiaľ čo on zostáva aj po obvineniach zo sexuálneho obťažovania na televíznych obrazovkách, problémovým témam, ktoré sa týkajú mužského nehanebného správania ku ženám, je venovaná čím ďalej, tým väčšia pozornosť.

Denník SME pripravil článok, v ktorom hneď 22 žien prehovorilo o svojich skúsenostiach so sexuálnym obťažovaním. „Deje sa to a je to bežnejšie, než by sme si chceli priznať,“ konštatuje redakcia v krátkom úvode.

Maroš Kramár vyviazol bez trestu: V civilizovaných krajinách by to bolo neprípustné, tvrdí odborníčka
Maroš Kramár nakoniec veľkú kauzu posledných dní prežil relatívne bez následkov, čo niektoré Slovenky nesú veľmi ťažko. Stoja si totiž za tým, že takéto správanie k ženám je v 21. storočí neprípustné, píše portál Stars24 Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Mimochodom sa zverili aj jeho herecké kolegyne Kristína Tormová (38), Dorota Nvotová (37) a Táňa Pauhofová (36), ktoré televízni diváci veľmi dobre poznajú. Prvá menovaná napríklad opisuje, ako ju „opitý kolega chytil priamo medzi nohami na párty po premiére“.

Zapojila sa dokonca aj úradujúca prezidentka SR. „Pamätám si pracovné rokovania, na ktorom som dve hodiny vysvetľovala právnu argumentáciu na obhajobu mojich klientov. Úradník, ktorý ho viedol, mi po skončení pošepkal podľa neho zrejme lichotivé sexuálne vyznania,“ zverila sa Zuzana Čaputová.

Vdova po Karlovi Gottovi už údajne nie je sama! Má Ivana tajnú lásku alebo milenca?!
Ivana, vdova po spevákovi Karlovi Gottovi, už údajne nie je opustená. Portál Stars24 informuje, že má niekoho, o kom verejnosť netuší! O koho ide? Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka