Najskôr sexuálne hrátky s Darou Rolins a teraz? Potetovaný model bude otcom!
02 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Bývalý futbalista Dávid Mészáros (31), ktorý sa objavil vo vášnivom videoklipe Dary Rolins (47) k piesni Miesta, sa pochválil radostnou novinkou, informuje portál Blesk.


Po zhliadnutí videoklipu asi každého napadlo, že vášeň a príťažlivosť ani jeden nehrá. Ako Dávid, tak Dara, obaja len v spodnom prádle, si objatia a bozky na záberoch vymieňajú naozaj. Ale ani jeden vzťah, alebo aspoň románik, nepotvrdil.



„Ten pekný muž hral v mojom sexi klipe, ktorý som vypustila do sveta len nedávno. V rámci nášho rozchodu s Patrikom sa táto špekulácia priamo ponúka. Hľadá sa dôvod alebo vinník, ale žiadny nie je,“ tvrdí Dara tajuplne.

Potetovaný fešák je navyše už nejaký čas zadaný s atraktívnou blondínkou Ninou a podľa poslednej fotky sa čoskoro stanú rodičmi. Srdiečko z jeho prstov na zaoblenom brušku jeho partnerky totiž hovorí za všetko. Dara Rolins si tak na pravú lásku či aspoň letný románik zrejme musí ešte chvíľu počkať.



Dara Rolins sa pustila do ráznej debaty s fanúšikmi: Na svoj vzhľad nedá dopustiť!
Dara Rolins (47) zjavne pocítila potrebu obhájiť sa. Svojim priaznivcom aj tým, ktorí speváčke zrovna nefandia, totiž dala jasne najavo svoje stanovisko k neustálej kritike jej vzhľadu, ktorá sa k nej znáša, píše portál Blesk. Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Timotej Dudka