Divoká minulosť Jágrovej Dominiky odhalená! Ako si privyrábala v Šanghaji?
02 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Bezprostredne po tom, ako vyšlo najavo, že modelka Dominika Branišová (25) randí s hokejovou legendou Jaromírom Jágrom (48), si mladá kráska zmazala sociálne siete, čo ihneď vzbudilo vlnu pochybností o jej minulosti. Reportérom Expresu sa však podarilo vypátrať, čo sa za tým pravdepodobne skrýva.


A práve to, ako sa vedela k práci postaviť čelom, nám opísal muž, ktorý s Dominikou pred ôsmimi rokmi prišiel do styku v Šanghaji, kam síce odletela kvôli modelingu, živiť sa však mala úplne inak. Navyše ju opísal ako tzv. „párty girl“.

„Dominika sa vždy rada bavila a málokedy odchádzala domov pred záverečnou. Rada si užívala, na čom pre dievča v jej veku nie je nič zlé, ale bolo to jej veľké mínus. Bola na môj vkus až príliš moc koketná, čo jej nedvíhalo spoločenské renomé, skôr naopak,“ opisuje Expresu muž, ktorý si na Branišovú pamätá práve zo Šanghaja, kde malo Jágrové nové dievča stráviť pol roka.

Sukničkár Jágr zbalil pohľadnú brunetku! Spoločný víkend trávili v luxusnom hoteli (FOTO)
Aj keď sa o Jaromírovi Jágrovi (48) v poslednej dobe hovorilo hlavne v súvislosti s Elizabeth Kopeckou (25), zdá sa, že pravdepodobne skórovala úplne iná mladá dáma. Tá je cieľavedomej speváčke, ktorá má slabosť pre slávnych mužov, celkom podobná,... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„V modelingu sa jej tam príliš nedarilo, tak si to nahradzovala práve na tých večierkoch, na ktorých modelkám z Európy platili za to, aby tam zostali do ranných hodín a pili s miestnymi. Starali sa o zábavu a dostali za to zaplatené,“  vysvetľuje uvedený zdroj.

„Je to dobré dievča, ktoré si vždy išla za tým, čo chcela. Veľakrát musela morálka stranou,“ dodal muž, ktorý mal svojho času k Dominike veľmi blízko.

Dara Rolins sa pustila do ráznej debaty s fanúšikmi: Na svoj vzhľad nedá dopustiť!
Dara Rolins (47) zjavne pocítila potrebu obhájiť sa. Svojim priaznivcom aj tým, ktorí speváčke zrovna nefandia, totiž dala jasne najavo svoje stanovisko k neustálej kritike jej vzhľadu, ktorá sa k nej znáša, píše portál Blesk. Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Timotej Dudka