Michael Jackson mal totálne zničené nohy: Rozpadali sa mu zaživa!
01 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Michael Jackson (†51) pred svetom skrýval mnoho nepríjemných tajomstiev, avšak toto ste zrejme o ňom ešte nevedeli. Jeho nohy sa mu totiž doslova rozpadali zaživa, píše portál Šíp.


So správou o tom, koľko si kráľ popu vytrpel kvôli svojim nohám, prišiel jeho dvorný lekár Conrad Murray (67). Ten vo svojej knihe tvrdí, že legendárny spevák vždy nosil ponožky, aby skryl deformované nohy s rastúcou plesňovou infekciou, vďaka ktorej jeho nohy vyzerali, ako by sa rozpadali! Išlo navyše o veľmi bolestivú nepríjemnosť.

Dr. Murray tvrdí, že spevák mnohých hitov nemohol postupom času predvádzať ani svoje slávne tanečné kreácie bez toho, aby u tanca trpel. Keď údajne predvádzal svoj slávny moonwalk, zažíval bolesť, ktorá podľa Murrayových slov akoby ani „nebola z tohto sveta“!

Exmanželka Eltona Johna: Dlhé roky v ústraní, teraz sa pripomenula žalobou!
Boli svoji štyri roky, než si slávny spevák Elton John (73) definitívne ujasnil, že naozaj nie je na ženské, a tak sa v roku 1988 s Nemkou Renate Blauelovou (67) rozviedol. Tá sa po rokoch bez verejného záujmu znovu pripomenula, avšak cez... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Nohy kráľa popu boli pokryté mozoľmi, odhaľuje doktor vo svojej knihe This Is It, v ktorej Michealovu pokročilú chronickú plesňovú infekciu opísal do najmenšieho detailu. Uviedol, že spevák kvôli plesni nikdy nevyzliekal z nôh ponožky, pretože sa hanbil za to, ako jeho nohy vyzerali.

Ochromujúca hubovitá pleseň sprevádza utrpenie v posledných dňoch života Michaela Jacksona, ktorý zomrel v júni 2009 na zástavu srdca po tom, ako mu Murray poskytol smrteľnú dávku návykových liekov proti bolesti.

Kde pracoval Vin Diesel, než sa preslávil? Tieto fakty ste o ňom zrejme nevedeli
Slávny hollywoodsky herec Vin Diesel (52), ktorého poznáte z filmov ako Rýchlo a zbesilo, sa tento rok predstavil aj vo filme Bloodshot. Čím sa živil, než sa stal slávnym? A vďaka čomu dostal rolu v snímke Zachráňte vojaka Ryana? Čítať ďalej
30 | 06 | 2020 | Timotej Dudka