Spoveď Jasminy Alagič: Niekoľkokrát som sa už dnes rozplakala!
29 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Známa moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (31) mala v poslednej dobe hneď niekoľko dôvodov na oslavu. Najskôr oslávila prvé výročie svadby s Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským (43), teraz navyše oslávila narodeniny. Tie si užíva na pláži aj so svojou rodinkou, píše portál Stars24.


Jasmina pred dvoma dňami oslávila 31. narodeniny. Podľa jej slov ide o jej najkrajšie narodeniny! „Najšťastnejšia 31ka! V 30tke som si myslela, že sú to tie najkrajšie narodeniny, láskou vydatá, v brušku mini my dvaja, všetko krásne. Dnes tu ale mám celú moju rodinu pokope, najnádhernejšie niečo, čo život môže dopriať,“ zaspomínala Jasmina.

O rok neskôr je ale ešte šťastnejšia! „Dnes tu ale mám celú moju rodinu pohromade, najkrajšie, čo môže život dopriať,“ rozplýva sa moderátorka, ktorá oslavuje na pláži v Chorvátsku. Je vraj nenormálne šťastný človek.



„Od rána som sa rozplakala už niekoľkokrát,“ priznáva Jasmina s tým, že síce nemá niekoľko desiatok „priateľov“, ale naopak má okolo seba len pár ľudí, s ktorými má naozaj intenzívny vzťah.

Vďačná je tiež za svojho malého syna Sanela, ktorý má takmer rok. Za tú dobu ona ani Rytmus fanúšikom chlapca poriadne neukázali. Moderátorka to vysvetľuje tým, že keby dali jeho fotku na Instagram, stáva sa automaticky verejnou. A práve od takej širokej verejnosti chcú Sanela zatiaľ držať ďalej.

Napriek tomu Jasmina v poslednej dobe hneď niekoľko snímok svojho syna zverejnila. Na žiadnej z nich mu však nie je vidieť do tváre. Aj napriek tomu je vidieť, že chlapček rastie ako z vody.

Marika Gombitová v slzách: Speváčka oplakáva smrť svojho verného priateľa
Radosť Marike Gombitovej (63) roky robili dva bišóniky. Na psíkov, ktorí ju pravidelne sprevádzali aj na spoločenské podujatia, nedala interpretka mnohých slovenských hitov dopustiť. Teraz sa však podelila so smutnou správou. S jedným zo psíkov... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka