Exmanželka Eltona Johna: Dlhé roky v ústraní, teraz sa pripomenula žalobou!
29 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Boli svoji štyri roky, než si slávny spevák Elton John (73) definitívne ujasnil, že naozaj nie je na ženské, a tak sa v roku 1988 s Nemkou Renate Blauelovou (67) rozviedol. Tá sa po rokoch bez verejného záujmu znovu pripomenula, avšak cez právnikov, píše portál Blesk. 


„Čo keď som posledných 14 rokov spal s mužmi len preto, že som doteraz nenašiel tú správnu ženu?“ Hovoril si Elton v polovici osemdesiatych rokov. V „záchvate šialenstva“ požiadal Renate o ruku a štyri dni nato sa brali, opísal spevák v autobiografii Me (Ja). Pritom sa podľa jeho slov dovtedy sotva bozkávali.

Nemeckú zvukárku spoznal, keď v Londýne v roku 1982 nahrával album Too Low for Zero. „Trávil som s ňou viac a viac času, naozaj mi s ňou bolo dobre,“ opísal spevák. „Bola múdra, milá, strašne vtipná. A krásna, čo si nejako neuvedomovala.“

Antonio Banderas považuje infarkt za najlepšiu vec, aká sa mu kedy prihodila
Hollywoodsky herec Antonio Banderas oslávi v lete 60. narodeniny a hoci to na ňom nie je vidieť, začína už riešiť aj zdravotné ťažkosti. Už pred tromi rokmi prekonal infarkt, za ktorý je však osudu paradoxne vďačný, píše portál... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Ani po rozvode sa na ňom Renate nechcela „zviesť“ a vyťažiť zo slávneho speváka maximum. Podľa Daily Mailu sa pri rozvode „zmierila“ s piatimi až desiatimi miliónmi libier, čo predstavovalo len veľmi malý zlomok Eltonovho imania.

Teraz ho však ťahá k najvyššiemu súdu! Zdroj Daily Mailu uvádza, že jej ide práve o Eltonovú knihu. Údajne porušuje ustanovenia o mlčanlivosti z rozvodovej dohody. Vraj exmanžela dôkladne varovala, že v chystanej autobiografii nechce figurovať.

„Predpokladám, že Eltonov tábor sa nebude chcieť súdiť, mohla by na neho totiž zverejniť rôzne tajomstvá,“ usudzuje zdroj. Aj právnik Renate uviedol, že „klientka dúfa v súkromne a priateľské vyriešenie záležitosti“. Renate je momentálne vydatá a šťastná, striedavo žije v Anglicku a Nemecku.

Kim Kardashian predviedla neuveriteľný osí driek: Ľudia ju podozrievajú, že si vyoperovala rebrá! (VIDEO)
Jedna z najslávnejších svetových osobností Kim Kardashian (39) sa na sociálnych sieťach pochválila videom, na ktorom hrdo predvádza svoj osí pás. Je tak úzky, že v mnohých svojich fanúšikov vyvolal špekulácie, či náhodou nepodstúpila nejakú... Čítať ďalej
28 | 06 | 2020 | Redakcia HD