Priznanie Haberovej manželky Peštovej: Výchova detí ostala iba na nej!
28 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Byť svetoznámou modelkou nie je to isté, ako mať na ružiach ustlané. Dôkazom toho, že v niektorých situáciách vás ani peniaze, ani sláva nespasia, je aj manželka Paľa Haberu (58) Daniela Peštová (49), píše portál Aha!


Koronavírusové obdobie zatriaslo s nami všetkými. Prekvapivo to priznáva aj táto kráska, ktorá je zároveň mamičkou troch detí: Elly (18), Paula (11) a Yannicka (24). A práve tým dvoma mladším sa v čase karantény musela Peštová venovať na plný úväzok.

„Neviem ako vy, ale ja som si počas posledných pár týždňov siahla párkrát naozaj na dno,“ priznala topmodelka na Instagrame.

Simona Krainová v internetovej vojne s fanúšikmi: „Ja tu naozaj nemusím tolerovať hňupov!“
Aj napriek blížiacej sa päťdesiatke vyzerá modelka Simona Krainová (47) stále božsky. Hoci si vypomáha napríklad botoxom či falošnými kaderami, sú to len „drobné“ zásahy do jej zovňajšku. Dokonalú postavu si totiž poctivo vydrela vo fitku, píše... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Áno, som mamina a som zvyknutá robiť veľa. Ale momentálne byť rodič znamená byť tiež učiteľ, tréner, kuchár na plný úväzok, animátor, kaderník, kamoš, psychológ i hromozvod, ktorý môže úplne za všetko. A to je na jedného človeka veľa stoličiek, na ktorých musí sedieť,“ povzdychla si Peštová, ktorá sa nikdy netajila, že svojim deťom napríklad denne vyvára. Keď sa k tomu pridala aj domáca výučba, mala toho všetkého skrátka nad hlavu.

Našťastie jej to ale kompenzujú chvíľky, kedy sa k nej deti láskyplne pritúlia. Takéto okamihy plné lásky a harmónie ukázala v inom instagramovom príspevku.



Neprirodzená diéta vychudnutej Adele (32): Kilá sa čoskoro vrátia, varuje odborníčka
Za pomerne krátke obdobie schudla o neuveriteľných 45 kilogramov a teraz speváčka Adele (32) nenechá v kľude takmer nikoho. Fanúšikovia na sociálnych sieťach riešia jej vychudnuté telo i prepadnuté líca. Špekuluje sa o špeciálnej diéte aj anorexii.... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka