Belohorcová zviazaná v o dve čísla menších plavkách: Zuzi, toto už radšej nie!
26 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Krásna Zuzana Belohorcová (44) rada provokuje na sociálnej sieti fotkami v bikinách na Miami, kde s rodinou žije. Netají sa tým, že v jej šatníku prevládajú plavky, aj keď niektoré modely by už asi mala prenechať dcére, píše portál Blesk.


Na Miami panuje veľmi slnečné počasie po celý rok, a tak je jasné, že plavky sú tam najpredávanejším kúskom oblečenia. Tým sa netají ani Zuzana Belohorcová, ktorá už ich na sociálnej sieti ukázala okolo stovky.

„Čoho mám v mojom šatníku požehnane, sú rozhodne plavky. Žiť v teplej klíme po celý rok je ako byť na predĺženej celoročnej dovolenke, ale verte mi, nie je to len o vyvalovaní sa na pláži či pri bazéne. Pretože to, čo máme, máme poriadne odmakané. Ale to nikomu, kto žije vonku, nemusím vysvetľovať. Vždy platí staré dobré pravidlo - ako si zariadíš, tak máš,“ napísala na Instagrame bývalá moderátorka a opäť sa vystavila v plavkách.



Ale tentoraz nemala šťastnú ruku pri výbere. Oranžové jednodielne plavky by viac sedeli ženám menej vnadným. Takto sa totiž Zuzanine prsia ťahali zo všetkých smerov von, koštatuje Blesk.

Maroš Kramár vyviazol bez trestu: V civilizovaných krajinách by to bolo neprípustné, tvrdí odborníčka
Maroš Kramár nakoniec veľkú kauzu posledných dní prežil relatívne bez následkov, čo niektoré Slovenky nesú veľmi ťažko. Stoja si totiž za tým, že takéto správanie k ženám je v 21. storočí neprípustné, píše portál Stars24 Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka