Prirodzená so šedinami vs. upravená: Salma Hayek sa nehanbí ukázať rozdiel! (FOTO)
23 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

O tom, že sa nebojí ukázať svoju prirodzenosť, Salma Hayek (53) fanúšikov presvedčila už niekoľkokrát. Často zdieľa fotky, na ktorých nie je učesaná či nalíčená, skrátka realitu všedných dní. A vypláca sa jej to! Na Instagrame ju sleduje už viac ako 15 miliónov ľudí, píše portál Super.


Herečka navyše uviedla, že dni, kedy nemusí riešiť vzhľad, kvituje.

„Moje obľúbené dni sú tie, kedy nemusím mať make-up a nemusím sa pozerať do zrkadla a premýšľať o tom, ako vyzerám. Jednoducho len byť a robiť si svoje veci. Žiť si svoj život a vzhľad nemať ako prioritu,“ prezradila pre magazín People.



V uvedenom magazíne sa tiež zdôverila, že dnes je so sebou spokojnejšia ako pred pár rokmi. Ako štyridsiatnička sa vraj posudzovala oveľa prísnejším okom.

„Bola som k sebe dosť kritická. Keď sa teraz pozriem do zrkadla, vidím veci, ktoré som predtým nevidela. A premýšľam o tom, ako veľmi som sa za posledných desať rokov naučila mať sa rada,“ uviedla herečka.

Je to už niekoľko rokov od rozvodu Angeliny a Brada. Vidí to herečka stále ako správne rozhodnutie?
Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozlúčili v roku 2016. Angie však o tejto fáze svojho života veľmi nezvykne hovoriť. V nedávnom rozhovore sa ale rozhodla poukázať na svoju rodinnú situáciu. Hviezda odhalila, že jej deti o sebe neustále čítajú... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka