Peter Nagy na fotke starej 42 rokov: Bez kučeravých vlasov sa podobal na svojho svetoznámeho idola! (FOTO)
18 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Spevák Peter Nagy už niekoľko rokov vyzerá rovnako a bez jeho kučeravých vlasov si ho nikto už ani len nedokáže predstaviť. Ako sme sa však dozvedeli z jeho nedávneho príspevku na Instagrame, v mladosti nosil celkom iný účes, píše portál Blesk.


V 70. rokoch minulého storočia frčali účesy ako „deka“. Navrchu a po stranách ostrihané nakrátko a vzadu dlhé vlasy. Tento účes nosili aj hudobné svetové hviezdy, ako bol napríklad Freddie Mercury. Peter Nagy (61) išiel vždy s dobou, a tak si aj on pestoval deku na hlave, vďaka čomu sa podobal na svojho idola z Queens.



Dôkazom je fotografia na indexe z vysokej školy, na ktorej muzikant študoval. Filozofickú fakultu absolvoval v Prešove. Až v roku 1984 odohral s jeho vtedajšou kapelou Indigo svoj prvý koncert v Banskej Bystrici a o rok neskôr vyhral v ankete Zlatý slávik. V tom čase prevalcoval aj svojho kolegu Miroslava Žbirku (67).

Práve v tejto dobe účes zmenil a nechal si narásť poriadne kučeravé hniezdo. S ľahkými úpravami ho nosí dodnes.

"Sexuálny škandál" Maroša Kramára: Mnohé ženy sa búria, Studenková to však vidí inak
Začalo to ako nevinný žartík, teraz musí Maroš Kramár (61) čeliť obvineniam zo sexuálneho obťažovania. Herec po skončení relácie Inkognito opakovane chytal maskérku za zadok, čo u niektorých žien vyvolalo značné pobúrenie. Zdenka Studenková si ho... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka