Lucie Vondráčková zarobila 28 miliónov korún: Ako k nim prišla?
18 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Z Lucie Vondráčkovej je niekoľkonásobná milionárka. Vďačiť za to môže exmanželovi Tomášovi Plekancovi, od ktorého v rámci rozvodového vyrovnania dostala luxusný byt s veľkou záhradou na pražských Kavčích horách, ktorý predtým patril výlučne hokejistovi, píše portál Extra.


Aby sa spočiatku veľmi konfliktný rozvod speváčky a hokejistu uzavrel „v mieri“, dohodli sa, že Lucie Vondráčková (40) dostane byt, ktorý je blízko Českej televízie a ktorý obývala aj s deťmi počas svojich pobytov v Prahe. Žila v ňom aj po návrate do Čiech, nedávno sa však rozhodla zbaviť daru od Tomáša Plekanca (37) a predala ho.

Rozvedená Lucie Vondráčková zase v svadobnom! Čo sa deje? (VIDEO)
Pôvabná speváčka a príležitostná herečka Lucie Vondráčková (40) má za sebou síce rozvod s hokejistom Tomášom Plekancom (37), na sociálnych sieťach sa však prekvapivo objavila na svadbe - a v bielych šatách. Že by sa pre ňu znovu rozozvučali... Čítať ďalej
07 | 06 | 2020 | Imrich Kovačič


Podľa zmluvy podpísanej 20. mája, ktorá sa len 16. júna po zápise do katastra nehnuteľností objavila vo verejne prístupnej databáze, je súčasťou predaja nielen byt, ale aj veľká záhrada a právo na užívanie dvoch parkovacích miest. Nový vlastník za to všetko zaplatil Vondráčkovej 28 a pol milióna českých korún (viac ako milión eur).

Zaujímavosťou je, že Vondráčková zrejme potrebovala peniaze čo najrýchlejšie, pretože súčasťou kúpnej zmluvy je aj informácia o predchádzajúcom zložení zálohy vo výške 4 milióny a 200-tisíc korún. Možno práve túto sumu speváčka použila na zaplatenie skromného príbytku, ktorý si nedávno zaobstarala na pražskej Malej Strane.

Gottovci prišli o ďalšieho člena rodiny! Pozdravuj tam hore, napísala Ivana
Ivana Gottová na sociálnych sieťach oznámila priaznivcom svojho zosnulého manžela, že s dcérami prišli o ďalšieho milovaného člena rodiny. Navždy ich opustila ich sučka Stella, ktorú mali desať rokov, píše portál iDnes. Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka