Denný horoskop 01.06.2020
01 | 06 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Starý problém, ktorý ste považovali za vyriešený, sa teraz môže objaviť. Nezasahujte do záležitostí iných ľudí -  diplomacia je kľúčom k riešeniu problémov. Cestovanie môže mať nepredvídané riziká alebo môže vysávať Vašu energiu.




Blíženci

22.05- 21.06

Prešli ste obdobím zmien a prichádza lepšia perspektíva. Deti sú náročné a nervy doma sú na prasknutie - úrovne stresu sa vo Vás zvyšujú. Netrpezlivosť bude dnes Vašim najhorším nepriateľom.




Rak

22.06 - 22.07

Môžete mať pocit, že kráčate po napnutom lane a čakáte, až sa niečo stane, je to však len dočasná fáza. Buďte trpezliví a naučte sa ísť s prúdom. Dnes budete dobre spolupracovať so skupinami a inštitúciami.




Lev

23.07- 23.08

Presvedčiť ostatných ľudí bude dnes náročné. Skúste vylepšiť svoj prístup a následne dosiahnete výrazné zjednodušenie Vašej súčasnej situácie. Na správne rozhodnutia si urobte čas a Vaša kariéra sa rázne rozbehne v pred.







Panna

24.08 - 23.09

Nové priateľstvo môže byť trvalé a nápomocné. Nebuďte prekvapení, ak sa ukáže, že zo starého priateľa sa vykluje niečo viac. Dnes je vhodné byť Vaším tvorivým, romantickým ja a vyhnúť sa konfliktom ega.




Váhy

24.09 - 23.10

Priateľ môže byť príliš náročný. Položiť karty na stôl je vo vašom najlepšom záujme. Dnes sa pripravte na ukončenie vzťahov alebo oddelenie sa od ľudí z minulosti.




Škorpión

24.10 - 22.11

Vaša kreativita je dobrá, ale dnes musíte hľadať praktickejšie riešenia. Ste príliš dôverčiví. Dajte si pozor na intrigánsky prístup Vášho priateľa alebo známeho.




Strelec

23.11 - 21.12

Zabudnite na svoje pocity a splňte svoje ciele na dnešný deň. Okrem drobných frustrácií by dnešok mohol byť produktívny. Je čas sa odtrhnúť od vyskúšaných a otestovaných ciest a vyskúšať niečo nové. Vystúpte zo svojej zóny pohodlia.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Nastal čas privítať nového priateľa do Vášho života. Čakajú Vás veľké kariérne možnosti, ale dnes nie je deň na veľké rozhodnutia. Hrozia nedorozumenia medzi partnermi spôsobené zlou komunikáciou.




Vodnár

21.01- 19.02

je pravdepodobné, že sa vydáte na romantický výlet s Vašim partnerom. Interakcia s deťmi alebo so sociálnou skupinou môže oživiť Váš deň. Priateľ alebo milovaný človek dnes bude zbytočne zasahovať do Vašich záležitostí.




Ryby

20.02 - 20.03

Vzťah s náročným priateľom alebo kolegom sa čoskoro upraví. Váš romantický partner môže byť náročný a agresívny. Vaše zdravie potrebuje starostlivosť. Váš milostný život je pomalý, je čas urobiť krok vpred a sledovať svoje potreby.




Baran

21.03 - 20.04

Dnes by ste sa mali vyhnúť hazardným hrám a špekuláciám akéhokoľvek druhu. Vaša energia je na špičkovej úrovni a dnes dosiahnete oveľa viac, ako ste si plánovali.




Zdroj horoskopov: www.deccanherald.com

Zdroj obrázkov: pixabay.com