MIMORIADNE: Prezidentka Čaputová má nového muža
24 | 05 | 2020 I Gabriel Matta

Dlhoročná spolupráca v občianskom združení Via iuris a neskôr aj v prezidentskom paláci vyústila do spoločného vťahu prezidentky Zuzany Čaputovej a jej novej lásky. Správu priniesol portál Topky.sk.


Novým mužom po boku prezidentky Zuzany Čaputovej je dlhoročný kolega, bývalý zamestnanec jej prezidentskej kancelárie a niekdajší šéf ekologických aktivistov Greenpeace, Juraj Rizman.

Ich vzťah potvrdil aj samotný Rizman: "Áno, sme spolu. Je to veľmi osobné, a preto, ak dovolíte, viac sa k tomu vyjadrovať nebudem," povedal pre Topky. Verejnosť ho pozná najmä ako aktivistu hnutia Greenpeace. Po tom, ako pracovný vzťah so Zuzanou Čaputovou prerástol do vzťahu osobného, dal v prezidentskom paláci výpoveď a momentálne pracuje v kancelárii podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu.

"Vzťah pani prezidentky je jej súkromnou záležitosťou a nijako mi neprináleží komentovať. Všetci by sme mali rešpektovať súkromie pani prezidentky," reagoval jej hovorca Martin Strižinec. Po boku Čaputovej sa pritom ešte počas prezidenstkej kampane objavoval fotograf a umelec Peter Konečný.

Fico: Začína sa súboj o piliere právneho štátu
Podľa Roberta Fica zo zadržania a väzby prestali byť procesné zaisťovacie úkony, ale stali sa z nich mučiace nástroje. Čítať ďalej
24 | 05 | 2020 | Peter Haluza