Denný horoskop 23.05.2020
23 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Možno zistíte, kto sú Vaši skutoční priatelia, pretože od nich neočakávane dostanete pomoc. Buďte veľkorysí v tom, ako prejavíte svoje uznanie. Musíte ich prekvapiť alebo im originálnym spôsobom darovať darček.




Blíženci

22.05- 21.06

Ak sa cítite atraktívne, môžete vyťažiť zo svojho zovňajšku maximum. Ste ohromení premenou ktorú zažijete po návšteve kaderníka. Uvedomujete si, ako si Vás ľudia všímajú, nie je to iba Vaša fantázia.




Rak

22.06 - 22.07

Dokážete ľahko komunikovať s ostatnými. Dokonca aj ľudia s ktorými pracujete sú ochotní prijať Vaše nápady. Tento trend pokračuje vo Vašom osobnom živote.




Lev

23.07- 23.08

Akýkoľvek tlak, ktorý ste predtým cítili odíde, takže sa budete cítiť schopní pripraviť konštruktívne plány do budúcnosti. Zadefinujete si, čo je pre Vás dôležité na udržanie vzťahu







Panna

24.08 - 23.09

Mať široký okruh priateľov môže byť veľkým prínosom. Je pre vás ľahké priniesť radosť ostatným. Použite svoju pozitivitu, aby ste boli nápomocní a ústretoví k ľuďom, ktorí majú menej šťastia ako Vy.




Váhy

24.09 - 23.10

Ľudia Vás chvália a obdivujú. Váš nadšený a optimistický prístup prináša uznanie. S istotou sa prihlásite a všetko dosiahnete bez námahy. Zostaňte optimistickí a dlhodobo udržujte svoju dynamiku.




Škorpión

24.10 - 22.11

Radšej si odpočiniete doma a cvičíte svoje tvorivé schopnosti, aj keď si nie ste istí, či nejaké máte. Ste nápaditejší, než si uvedomujete.  Vychutnajte si veci, ktoré sú zadarmo - napríklad prechádzku v parku.




Strelec

23.11 - 21.12

Máte schopnosť urovnať konflikty a odstraňovať nedorozumenia. Či už sú to Vaše vlastné problémy alebo problémy Vašich priateľov, máte dostatok porozumenia a trpezlivosti na to, aby ste si vypočuli každého a našli ideálny kompromis pre všetkých zúčastnených.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Ste vynaliezaví a radi trávite čas zlepšovaním svojho vzhľadu a správania sa. Cítite láskavosť k tým, ktorí sú k Vám najbližšie. Necítite sa na niečo príliš fyzicky náročné, dávate prednosť príjemne strávenému času v peknom prostredí.




Vodnár

21.01- 19.02

V konečnom dôsledku môže byť otvorenosť a porozumenie, ktoré zdieľate s ostatnými, veľmi uspokojivá. Ak máte veľa nápadov, potešíte svojich priateľov, pre ktorých je vynaliezavosť vzrušujúca.




Ryby

20.02 - 20.03

Cítite sa priťahovaní krásnymi a luxusnými vecami, ktoré sú drahé. Je možné, že najkrajšie veci v živote sú často také, ktoré sú najjednoduchšie a väčšinou prichádzajú bez drahých cenoviek




Baran

21.03 - 20.04

Ľudia sú ohromení Vašim pozitívnym prístupom, ktorý Vám naznačuje, že Váš prístup pomáha dosiahnuť pozitívny výsledok. Ak ste čakali na vhodný okamih na dôležitú diskusiu, teraz je ten pravý čas.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz/horoscope

Zdroj obrázkov: pixabay.com