Známa moderátorka porodila prvého potomka! S manželom Skrúcaným sa radujú
20 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Aj keď je Erika Judínyová primárne moderátorkou Smotánky, teraz má úplne novú životnú úlohu. Rok pred 50. rokom života sa stala matkou. S hercom Štefanom Skrúcaným privítali na svete svojho prvého spoločného potomka. Je to chlapec alebo dcéra? Pýta sa vo svojom článku český Blesk.


Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa stali v stredu rodičmi krásnej dcérky. Tá musela na svet prísť pomocou cisárskeho rezu, inak je našťastie zdravá.

Samotná moderátorka a novopečená mamička potom radostnú správu potvrdila pre TV Markíza a uviedla aj meno, ktoré malej princezničke s manželom zvolili.

"Dnes je úžasný deň plný radostných správ. Šťastnou mamičkou je už aj naša Erika. Jej dievčatko sa narodilo v 11:20. So Števkom jej vybrali prekrásne meno Ella. Celej rodine prajeme veľa zdravia," zaželali rodinke na Instagrame Erikiní kolegovia z relácie Smotánka.

Kým Erika sa vďaka Elle stala matkou po prvýkrát, populárny komik a herec Štefan Skrúcaný, s ktorým je Judínyová zosobášená od roku 2015, má z predchádzajúcich vzťahov už tri deti - dcéru Lindu a synov Tomáša s Lukášom.

Dvojici sa dlhšiu dobu nedarilo počať, ale o to viac ich vlani na jeseň potešilo, keď sa to konečne podarilo. Aj vzhľadom k Erikinmu veku to bol veľký úspech. V podobnej situácii ale nie je sama. Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (48), porodila v 46 rokoch.

ŠKANDÁL: Ruská zdravotná sestra liečila chorých polonahá (FOTO)
Zdravotná sestra v nemocnici v Tule v strednom Rusku sa cez noc stala hviezdou internetu potom, čo v práci mala pod priehľadným ochranným oblekom len bikiny, informuje portál RT. Čítať ďalej
20 | 05 | 2020 | Marek Molnár