ŠKANDÁL: Ruská zdravotná sestra liečila chorých polonahá (FOTO)
20 | 05 | 2020 I Marek Molnár

Zdravotná sestra v nemocnici v Tule v strednom Rusku sa cez noc stala hviezdou internetu potom, čo v práci mala pod priehľadným ochranným oblekom len bikiny, informuje portál RT.


Fotografia ošetrovateľky v priehľadnom plastovom ochrannom obleku zaujala ľudí na internete krátko potom, čo ju televízia Tulskie Novosti zverejnila vo vysielaní.

Sestrička bola údajne vyfotografovaná v regionálnej nemocnici pre infekčné choroby v Tule, ktorá leží 193 kilometrov južne od Moskvy.



Zdá sa, že pacientom odvážne oblečenie nevadilo, pričom ako môžete vidieť na obrázku, pacienti od nej nedokázali odtrhnúť oči.

Samotná zdravotnícka pracovníčka si však údajne neuvedomovala, že oblek je až na toľko priehľadný. Ruská televízia uviedla, že sa mladá žena rozhodla pre bikiny, pretože sa cítila prehriato pri nosení ochranného odevu, pričom si nepredstavovala, že bude až tak priehľadný.

Príbeh si rýchlo získal pozornosť v ruských médiách a okrem iného upútal pozornosť ministerstva zdravotníctva, ktoré sestričku pokarhalo a poznamenalo, že porušila pokyny.

„Zamestnancom sa pripomenula potreba plniť požiadavky na hygienické odevy a vzhľad,“ uviedlo ministerstvo.

Autobus jazdil v uliciach aj napriek tomu, že mu horel motor (VIDEO+FOTO)
To, že cestovanie verejnou dopravou môže byť dosť nebezpečné, dokazuje aj najnovšie šialené video z Ruska, keď prázdny autobus prechádzal ulicami aj napriek tomu, že mu horel motor, informuje portál RT. Čítať ďalej
20 | 05 | 2020 | Marek Molnár