Tragédia v kapele Iron Maiden: Fanúšikovia smútia kvôli spevákovi!
19 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Fanúšikovia kapely Iron Maiden sa od frontmana formácie dozvedeli veľmi smutnú správu. V rodine Bruce Dickinsona došlo k veľkej tragédii. Spevákovi zomrela manželka Paddy, píše český Star24.


Anglická heavymetalová kapela Iron Maiden momentálne nemôže koncertovať, ale to po dnešnom dni zďaleka nie je zase jediná tragédia. Jeden z členov legendárnej skupiny sa totiž vyrovnáva so stratou vo svojej vlastnej rodine.

Do domu v západnom Londýne vycestovala v utorok dopoludnia záchranná služba, ktorá však už nemohla nijako pomôcť Paddy Bowdenovej, manželke speváka Bruce Dickinsona. Príčina úmrtia nie je známa, aj keď sa k nemu rodina vyjadrila.

"Je to hrozné nešťastie, ktoré sa javí ako tragická nehoda. Naše deti Austin, Griffin a Kia sú zdrvení "uviedol priamo Dickinson a dodal, že s rešpektom k zosnulej manželke už nebudú poskytovať žiadne ďalšie vyhlásenia.

Bowdenová už bola hudobníkovou manželkou len na papieri, pretože manželia žili dlhšiu dobu v odlúčení. Podľa britských médií sa v minulom roku po 29 rokoch definitívne rozišli. Dickinson už má aj údajne novú známosť.

Na Urale našli pyramídu väčšiu než Cheopsova
Je približne 800 metrov vysoká, každá základňa má kilometer a jej hrany sú zamerané na jednu zo svetových strán. Uviedol portál Ren.tv. Čítať ďalej
19 | 05 | 2020 | Preklad: Redakcia HD