Denný horoskop 15.05.2020
15 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Je veľmi lákavé ostať v starých koľajách, ale môžete sa dostať do situácie kedy sa už nič nemení. Vyhľadajte nové spôsoby, ako dosiahnuť úspech. V prípade, že skúsite niečo nové, tí, ktorí sú Vám najbližšie budú pozitívne reagovať a  ponúknu Vám neoceniteľnú pomoc.




Blíženci

22.05- 21.06

Vkladáte sa do všetkého, čo robíte. Do svojich aktivít vkladáte všetok svoj voľný čas a energiu. Ľudia si Vás za to vážia a pomáhajú Vám dosiahnuť úspech. Dávajte pozor, aby ste vo svojej dychtivosti netrpeli prepracovaním, urobte si čas na oddych.




Rak

22.06 - 22.07

Dnes sa viete uplatniť. Budete odvážnejší a prispôsobivejší, dokonca si budete rozvíjať nové zručnosti. Ak ste nespolupracovali s ostatnými, ponúknite im podporu a podeľte sa o svoje skúsenosti.




Lev

23.07- 23.08

Dnes je ideály čas pre všetky aktivity, na ktorých sa zúčastňujú Vaši priatelia, ktorí vás považujú za obzvlášť príjemnú spoločnosť. Urobíte dojem na takmer každého, koho stretnete, vrátane vplyvnejších známych.







Panna

24.08 - 23.09

Cítite sa v dobrej kondícii a Vaše mentálne schopnosti sú dnes na vysokej úrovni, zdá sa, že všetko, čo sa pokúsite urobiť dopadne dobre. Túto novo nájdenú energiu môžete použiť na spustenie projektu, ktorý ste si naplánovali už v minulosti.




Váhy

24.09 - 23.10

Dnes je pre Vás ľahšie sa riadne sústrediť. Ste motivovanejší ako kedykoľvek predtým. Využite toto nadšenie a sústredte sa na nadviazanie kontaktov a vyriešenie akýchkoľvek nevyriešených problémov potrebných na dosiahnutie výsledku.




Škorpión

24.10 - 22.11

Spravíte rozhodnutie, ktoré ste odkladali už dosť dlhý čas. Inštinktívne sa rozhodujete, čo je pre Vás a Vašu rodinu najvhodnejšie. Môžete sa rozhodnúť vykročiť smerom, ktorý zásadne zmení Váš život.




Strelec

23.11 - 21.12

Potešenie nachádzate v krásnych veciach a cítite nutkanie vytvoriť niečo krásne sami. Možno ste umelecky inšpirovaní alebo sa chcete postarať o svoje telo a dopriať si výlet, ktorý je obzvlášť prospešný pre Vaše blaho.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Pochybnosti, ktoré v sebe živíte, spôsobujú, že nemôžete dospieť k žiadnym záverom. Nakoniec však uvidíte všetko jasnejšie. Cítite sa dostatočne sebaistí.




Vodnár

21.01- 19.02

Dnes jeden úspech bude nasledovať druhý. Pri spolupráci s ostatnými urobíte obzvlášť dobrý dojem. Svojim umom dokonca zapôsobíte na cudzincov, čo povedie k vzrušujúcim príležitostiam.




Ryby

20.02 - 20.03

Vaša schopnosť  riešiť problémy je žiadaný artikel. Máte talent dostať sa na koreň problému a využiť svoje inštinktívne schopnosti na jeho riešenie. Niektoré otázky sa najlepšie riešia intuitívne a nie zdĺhavou diskusiou.




Baran

21.03 - 20.04

Všetko, čo robíte, bude mať pravdepodobne pozitívny koniec. Kolegovia a priatelia si uvedomujú, že ste obzvlášť dobrí pri riešení problémov, a sú radi, že im akokoľvek pomôžete. Keď už nemáte prácu, strávte čas vo svojom osobnom živote.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz

Zdroj obrázkov: pixabay.com