V porovnaní s B. Kollárom by mohol byť Ľ. Blaha aj generálny tajomník OSN, tvrdí Fico
13 | 05 | 2020 I Peter Haluza

„Ak porovnám intelekt a pripravenosť Ľuboša Blahu a Matoviča, to ako keby som porovnával Orbis pictus od Komenského s Matovičovými Trnavskými novinami," vyhlásil Robert Fico.


Predsedu opozičnej strany Smer-SD popudilo, že zahraničný výbor slovenského parlamentu v stredu vyškrtol Ľuboša Blahu zo zoznamu radových členov v delegácii do parlamentného zhromaždenia Rady Európy. Ďalej potvrdil, že Blaha ostáva aj napriek viacnásobnému nezvoleniu za predsedu Výboru Národnej rady SR pre ľudské práva a národnostné menšiny kandidátom Smeru na tento post.

„Chcem každého poprosiť, nech je príbeh mimoriadne inteligentného a najmä svojprávneho poslanca Národnej rady za Smer-SD Ľuboša Blahu mementom pre každého, kto si myslí, že s touto partičkou mafiánov, polobláznov a ľudí, do ktorých sa vtelil Duch svätý, sa dá spolupracovať a že sa im dá veriť, pokiaľ ide o dohody, ktoré boli urobené, alebo ktoré sa robia,“ povedal v príhovore na sociálnej sieti Fico.

Fico podľa svojich slov chápe, že sa koalícia bojí inteligentných ľudí, ale dohody by sa mali dodržiavať. „Ak porovnám intelekt a pripravenosť Ľuboša Blahu a Matoviča, to je ako keby som porovnával Orbis pictus od Komenského s Matovičovými Trnavskými novinami. Ak porovnávam intelekt a pripravenosť Ľuboša Blahu a pána Kollára, ktorý je predsedom Národnej rady, no tak poviem, že ak môže byť pán Kollár šéfom parlamentu, tak Ľuboš Blaha by mal byť minimálne generálny tajomník OSN,“ vyhlásil predseda Smeru-SD.

Bývalý premiér tvrdí, že žiadneho Vadalu nepozná a v živote s ním nehovoril
Predseda Smeru- sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico odmietol, že by mal nejaký kontakt s Antoninom Vadalom. Čítať ďalej
13 | 05 | 2020 | SITA