Grupák na staré kolená: Šiestich dôchodcov chytili pri skupinových hrátkach v parku
05 | 05 | 2020 I Timotej Dudka

Na staré kolená si vyrazili do parku v americkom Connecticute, aby si užili skupinových seniorských hrátok. Dôchodcovia vo veku 62 - 82 rokov si dopriali divoký sex s 85-ročnou ženou, pričom boli načapaní a všetci skončili vo väzbe, informuje portál Blesk.cz.





Najčastejšie miestna polícia zasahuje v parku kvôli opitým mladíkom. V tomto prípade však pozatýkala partičku trochu odlišnú - veď dohromady im bolo už 433 rokov! Menovite: Otto D. Williams (62), John Linartz (62), Daniel Dobbins (67), Charles L. Ardito (75) a manželia Richard (82) a Joyce (85) Butlerovci.

Polícia dostala hneď niekoľko sťažností, že v parku vedľa priehrady a golfového ihriska v meste Fairfield sa ktosi oddáva „oplzlosti a sexuálnym aktivitám“. Presne také správanie narušiteľov opisovali svedkovia operátorom policajnej linky. Hliadky sa tak vydali na miesto a v parku pozatýkali celkovo päť mužov a jednu ženu v seniorskom veku.

Päťročný chlapec zobral rodičom auto a išiel si kúpiť Lamborghini
Polícia v americkom štáte Utah zastavila SUV, ktoré šoféroval len päťročný chlapec. Čítať ďalej
05 | 05 | 2020 | SITA


Ako presne mali sexuálne hrátky pre starších prebiehať, polícia vo svojej správe neopisuje, všetkých účastníkov však obvinila z narušovania verejného poriadku a dvoch mužov, Dobbinsa a Linartzeho, ešte aj z nemravnosti na verejnosti.

„Nič sme neurobili! Len sme si tam vyrazili autom, aby sme sa nadýchali čerstvého vzduchu,“ uviedla matka piatich detí a babička štrnástich vnúčat Butlerová. „Prosím vás, ja som nemal sex desať rokov,“ prezradil jej manžel Richard. „Mám problémy s cirkuláciou krvi, to mi pokojne dosvedčia traja doktori,“ rozhorčene naznačil svoju impotenciu.

Všetkých seniorov polícia prepustila pod zámienkou, že sa dostavia na súdne pojednávanie.

V Indonézii bojujú proti koronavírusu aj komiksoví superhrdinovia
Dobrovoľníci oblečení ako Čierny Panter či Spider-Man striekali dezinfekčný prostriedok proti koronavírusu po indonézskom ostrove Jáva, podporujúc kolegu prezlečeného za miestneho superhrdinu Gatotkaca, ktorý kričal: „Noste masky, umyte si ruky a... Čítať ďalej
04 | 05 | 2020 | Timotej Dudka