Trump privítal Kim Čong-unove objavenie sa na verejnosti
03 | 05 | 2020 I Marek Molnár

Donald Trump pozitívne privítal správu o verejnom vystúpení Kim Čong-una na otváracom ceremoniáli nového závodu, ktorý prichádza po týždňoch fám o zdraví severokórejskeho vodcu, informuje portál RT.


Americký prezident Donald Trump, ktorého sa novinári takmer každý deň pýtali na názor o zdravotnom stave Kima, vo svojom príspevku na Twitteri uviedol, že "je rád, že ho vidí späť".



Severokórejské štátne médiá zverejnili fotografie a videá vodcu krajiny Kim Čong-una, ktorý v sobotu otvoril novú továreň na výrobu hnojív. Zábery, ktoré boli zverejnené 1. mája, ukazujú, ako Kim s úsmevom prestrihol červenú stuhu, pričom bol sprevádzaný pracovníkmi závodu a ďalšími úradníkmi vrátane jeho sestry.



Povesti o Kimovej chorobe a dokonca aj o smrti z rôznych príčin - od chirurgického zákroku až po nešťastie pri raketovom teste - sa aktívne šírili západnými médiami, pričom im chýbal akýkoľvek solídny dôkaz.

V prípade Johnsonovho úmrtia sa malo postupovať podľa scenára typu „smrť Stalina“
Britský premiér Boris Johnson, ktorý koncom marca bojoval s Covid-19, mal ťažký priebeh choroby, pričom nemohol uveriť, že počas niekoľkých dní sa jeho zdravotný stav tak zhoršil. V rozhovore pre denník The Sun prezradil, že existoval plán pre... Čítať ďalej
03 | 05 | 2020 | Marek Molnár