Kuchár sa pokúsil vypichnúť oči manželke: Nechutilo mu jedlo, ktoré mu uvarila!
03 | 05 | 2020 I Timotej Dudka

27-ročný Christopher Carr z anglického Durhamu uštedril svojej manželke „poriadny výprask“, ktorý na nej zanechal opuchnuté oči a silné modriny po celom tele po tom, ako mu nechutilo jedlo, ktoré mu pripravila, infomuje portál Mirror.


Obeť prezradila súdu, že si myslela, že zomrie, po tom ako jej manžel ochutnal jedlo, ktoré mu uvarila a zvyšok vyhodil do kuchynského drezu. Potom nasledoval útok. Nezmyselne ju napadol a udrel, na to chytil malý stôl a mlátil ju ním, kým ona ležala na zemi.

Carr bol v piatok odsúdený na trest odňatia slobody po dobu jedného roka a šiestich mesiacov, nakoľko sa k útoku, ktorý spôsobil závažné ublíženie na zdraví, priznal. Sudca James Adkin zakázal násilníkovi akýkoľvek kontakt s jeho obeťou.

Tento incident obnovil výzvu polície s cieľom povzbudiť obete domáceho násilia, aby sa nebáli hovoriť.



Obeť prezradila súdu, že Carr síce bol v minulosti voči nej agresívny, ale nikdy to nezašlo do takého bodu ako bol tento útok, ku ktorému došlo v sobotu 28. marca - niekoľko dní po nariadení karantény vo Veľkej Británii.

Počas súdneho procesu sa zistilo že Carr, šéfkuchár v britskom hoteli, chvíľku pred zúrivým útokom pil alkohol, čo výrazne ovplyvnilo jeho správanie.

Zainteresovaní susedia domu na ulici Evansleigh Road počuli krik a hádku a ponáhľali sa, aby pomohli obeti. Brániaci Richard Herrmann uviedol: „Bol to škaredý útok, z ktorého bola celá pomliaždená uprostred nestáleho vzťahu.“

Venezuelský masaker: Väzenská vzbura si vyžiadala najmenej 46 obetí (FOTO+VIDEO)
Najmenej 46 ľudí bolo zabitých a niekoľko ďalších zranených počas nepokojov vo venezuelskej väznici, informuje portál Telengana Today. Čítať ďalej
02 | 05 | 2020 | Timotej Dudka