Čína je najväčšou politickou hrozbou pre USA, tvrdí senátor Ted Cruz
03 | 05 | 2020 I Timotej Dudka

Senátor USA Ted Cruz v sobotu zdôraznil hrozbu komunistickej veľmoci, ktorú Čína predstavuje pre Spojené štáty a nazýva ju „najväčšou politickou hrozbou“ pre krajinu v nasledujúcich 100 rokoch, informuje spravodajský portál Bretibart.


„Čína je podľa môjho názoru najväčšou politickou hrozbou, ktorej budú Spojené štáty čeliť v priebehu budúceho storočia,“ deklaroval Cruz. „Zúčastňujú sa špionáži. Zaoberajú sa cenzúrou. Zaoberajú sa mučením a vraždou svojich občanov. Zakrývajú slobodu prejavu,“ dodal senátor.

Ďalej poukázal na právne predpisy, ktoré zaviedol. Jeden z nich uvalil na čínskych vládnych úradníkov sankcie za „utajenie“ koronavírusu, čo podľa jeho slov považoval za potrebné. Ďalší zákon, ktorý predstavil, sa zameral na Hollywood a jeho ustupovanie pred čínskou vládou vo filmových scenároch.

Kuchár sa pokúsil vypichnúť oči manželke: Nechutilo mu jedlo, ktoré mu uvarila!
27-ročný Christopher Carr z anglického Durhamu uštedril svojej manželke „poriadny výprask“, ktorý na nej zanechal opuchnuté oči a silné modriny po celom tele po tom, ako mu nechutilo jedlo, ktoré mu pripravila, infomuje portál... Čítať ďalej
03 | 05 | 2020 | Timotej Dudka


„Zákon o scenároch hovorí, že neumožníme Pentagonu spolupracovať s filmármi, nechať ich používať lode, prúdové lietadlá a vybavenie, ak umožnia čínskej vláde cenzúru,“ uviedol. „A tak sa využíva moc vlády na zastavenie čínskej cenzúry cez Hollywood,“ dodal.

Americký senátor z Texasu ďalej poukázal na to, že čoskoro bude premiéra pokračovania filmu „Top Gun“, v ktorom účinkuje Tom Cruise. Japonské a taiwanské vlajky boli údajne odstránené z bundy, ktorú nosil Cruise vo filme, a to na príkaz čínskych cenzorov.

„Pápežov Robin Hood“ poslal finančný príspevok hladujúcim transsexuálnym prostitútom
V časoch, kedy pandémia koronavírusu nechala skupinu transsexuálnych prostitútov neďaleko Ríma bez práce, boli donútení žiadať o pomoc miestneho katolíckeho kňaza, infromuje HuffPost. Čítať ďalej
02 | 05 | 2020 | Timotej Dudka