Kým sú ľudia v karanténe, príroda sa očisťuje (Anna Kunc)
27 | 04 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Názor Anny Kuncovej (Ecology.md)


Bez zásahov ľudí a davu turistov príroda znova ožíva do pôvodnej krásy a čistoty.


Mnohí veria, že osud človeka tvorí niekto zhora. Toto je mystický prejav ľudských názorov na život. Čo ak však niekto zhora dá človeku najsilnejšiu univerzálnu energiu, schopnú formovať osud a vytvárať nové galaxie. Táto energia je ľudské myslenie. Ale aby ste to mohli vlastniť, musíte si ho byť vedomí a cítiť. Ako sme toho schopní? Sme schopní akceptovať mechanizmus prírodných javov?



Cypovo

Pod vplyvom našich vlastných myšlienkových energií sa poďme pozrieť do kraja Cypovo. Aby sme videli, ako je povaha regiónu harmonická a viditeľne krásna v podmienkach, v ktorých sú ľudia iba hosťami. Iba na návšteve, a ešte v podmienkach samoizolácie v čase pandémie.


Skúsme vyladiť našu univerzálnu energiu myslenia na tvorbu. Z psychického a fyzického hľadiska nechávame informačný priestor obáv a pesimizmu, ktorý vytvárajú médiá vo veľkých mestách. Poďme do Cypova.


V Cypove je veľmi ticho a na jar nezištne všetko kvitne. Kvitne s čistotou v neprítomnosti ľudského používateľa a bez davu turistov z celého sveta. Rok 2020 je pre každého neobvyklý. Pre človeka i pre prírodu sa stal časom zmien. Všetci turisti zostávajú doma, aby sami seba spoznali zvnútra i zvonku. Objavte svoju energiu myslenia a využite ju v prospech sveta a samého seba.


Presvedčili sme sa o tom, keď sme osobne kráčali popri rokline Cypovo. A pomocou nášho drona vám ukážeme tento kvitnúci raj aj z vtáčej perspektívy.


Cypovo je najjasnejším a najúžasnejším svetom prírodných úkazov v Moldavskej krajine. Charakteristickou črtou tohto miesta je prírodná dokonalosť. O Cypove sa hovorí ako o „mieste sily“. A v žiadnom prípade nie je možné sprostredkovať pocit emocionálneho zážitku a zosilnenia energie vychádzajúcej zo „sily“ Cypova. Tento pocit je nemenný a komplexný. Čaro Cypova osloví rovnako dieťa i dospelého. Štátnika i robotníka, vojaka či civilistu. Všetci, ktorí sa teraz obávajú budúcich dôchodkov a platov, tu odhodia svoje chmúrne myšlienky. Zamerajú sa na také myšlienky, ktoré poskytnú konkrétne ovocie jeho majiteľovi. Zdravé a chutné.


Najlepšie nápady v boji proti koronavírusu prichádzajú od hackerov
IT nadšenci, vývojári webových stránok a študenti v Ázii spolupracujú na sledovaní údajov ohľadom ochorenia Covid-19 Čítať ďalej
27 | 04 | 2020 | Mário Martinka

Údolie rieky obklopené kaňonmi a útesmi vracia pohľad na nedotknutú krásu. Fascinujúce vodné dúhy početných vodopádov a rozmanitosť rastlinného sveta vytvárajú v človeku záhadné obrazy. Tieto obrázky sú zachytené vo vápenci. Môžete ich „vyťažiť“ alebo vyčítať z Vesmíru ponorení do vnútorného pokoja.


Na počasí tu v rokline nezáleží. Čas sa tu zastaví a prestane existovať. Človek sa pripája k úplne iným rytmom a energii. Nemôže chodiť po rokline a objavovať krásu týchto miest ako stroj. Každý pohyb vyžaduje pozornosť a hľadanie rovnováhy. Trochu zaváhate a skončíte v bahne alebo skĺznete do útesu.


Putovanie po Cypove ovplyvňuje aj fyzické telo a činnosť vedomia. Logika a skúsenosti postupne ustupujú významom a porozumeniu podstaty. Ľudské rozmary a úzkosti odchádzajú. Všetko sa mení na vnútorné tvorivé zdroje. Prvé prejavy a prvé „lastovičky“ po pripojení k tomuto tvorivému prúdu vás nútia spievať, kresliť, písať, vymýšľať niečo nové, vykrikovať slová vďačnosti svetu a slová lásky.


Potom, po ďalšom impulze, môžete nasledovať rad podnetov a vaša orientácia hodnôt sa zmení. A budete pracovať veľmi hlboko so svojím „ja“. Vďaka tomu môžete prestať premýšľať ako bezduchý spotrebiteľ. Dokonca môžete začať snívať! A nielen o peniazoch.


Dokonca sa môžete lepšie spoznať. Mimo rámca, ktorý bol umelo vytvorený a podporovaný spoločenskými kruhmi. Tu pri vodopáde, keď narazíte na dokonalé prírodné nástroje pohody, ste zbavený ľudského práva, obchodu, zákonov, konkurencie, statusu, financií či pátosu. V Cypove na majestátnych útesoch, v tme jaskýň a čistote slnečného žiarenia pochopíte, že nie ste žiaden cár. Ani švihák vo fialových šatách a ani nemáte bezpečnostný pás pripevnený k sedadlu. Keď sa rozpustíte s prachom, dymom a striekajúcou vodou, niektoré životné situácie vám prídu ozaj smiešne.


Prečo majú USA biolaboratória po celom svete a čo s tým má koronavírus
Je prinajmenšom zaujímavé, že USA robia „mierový výskum a vývoj vakcín“ práve v blízkosti hraníc s Ruskom. Píše Life.ru. Čítať ďalej
26 | 04 | 2020 | Preklad: Redakcia HD

A ak precítite zmysel duchovnej misie Človeka na Zemi, po dlhom smiechu nad vlastnými nezmyslami, pocítite skutočné uvoľnenie.


Spojenie s vyššími úrovňami bytia je práve v Cypove. A ďalšie, podobné magické miesta moci našej milovanej planéty sú len o niečo ďalej.


Názory na tento magický kút sa môžu líšiť. Sú založené na minulých skúsenostiach. Dôvody rozdielu vnímania u ľudí spočívajú vo vnútornej individuálnej orientácii. Takmer všetko závisí od charakteristík samotnej osoby. Od jeho stavu. Čím je človek naplnený, tu sa posilní. Cypovo je katalyzátor, ktorý odhaľuje, čo človek žije. Odhaľuje celý obsah vnútorného sveta. Posilňuje to, čo človek v sebe nahromadil do momentu návštevy. Konštruktívne alebo aj deštruktívne.


Mnoho ľudí v Moldavsku, ktorí navštívia prírodnú rezerváciu Cypovo, sa chcú vyliečiť zo svojich chorôb. Alebo zo závislostí a zlých návykov. Čo je takmer to isté. Vyspelejšie osoby si tu napravujú vedomie. Hľadajú odpovede na otázky. A nájdené odpovede sa snažia použiť pri riešení problémov v skutočnom živote. Výsledkom môže byť nárast energie na ceste k tvorivosti a morálke. Miesto dáva silu a umožňuje človeku uspieť.


Sú aj takí, ktorí sa tu opijú kvôli necitlivosti, robia hluk a rozhadzujú odpadky. Nevedia totiž, čo majú so všetkou tou energiou robiť. Práve tí odhaľujú chaos a deštrukciu, ktorú majú v sebe.


Pandémia koronavírusu by mohla v Rusku skončiť v polovici júna
Ruský akademik odhaduje celkovú dĺžku pandémie Covid-19 na tri a pol mesiaca. Čítať ďalej
27 | 04 | 2020 | Preklad: Redakcia HD

Cypovo vám jednoducho ukáže skutočný obraz vášho vnútorného sveta.


S týmto obrazom môžete v živote kráčať odvážne a rozhodne. Snímka vašej individuálnej duše vytvorená týmto magickým miestom môže zohrať vážnu úlohu vo vašich postojoch na všetko. Vaša energia myslenia sa stane tvorivou silou, ktorá určuje váš vlastný osud.



Záverom

Mnohí veria, že ľudský osud tvorí niekto zhora. Toto je mystický prejav ľudských názorov na život. Čo ak však niekto zhora dá človeku najsilnejšiu univerzálnu energiu, schopnú formovať jeho osud a doslova vytvárať nové galaxie. Táto univerzálna energia je ľudská myšlienka!



Ekologická situácia v Cypove v čase karantény.



Kremeľ popiera medializované správy, že Putin žije v bunkri
K ruskému prezidentovi je nemožné dostať sa k prezidentovi bez riadneho testovania. Čítať ďalej
27 | 04 | 2020 | TASR