Tom Hanks poslal dojemný list šikanovanému chlapcovi ktorý sa volá Corona
25 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Americký herec Tom Hanks poslal list a písací stroj značky Corona austrálskemu chlapcovi, ktorý mu napísal a posťažoval sa, že počas terajšej koronavírusovej krízy čelí posmechu kvôli tomu, že sa volá Corona. Informovala o tom dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na austrálsku televíziu.


Osemročný Corona De Vries z pobrežného mesta Gold Coast, ktoré leží približne 66 kilometrov od Brisbane, správneho strediska austrálskeho štátu Queensland, napísal hollywoodskej hviezde potom, čo sa dozvedel, že herec a jeho manželka Rita strávili viac ako dva týždne v karanténe v tomto austrálskom letovisku po pozitívnom teste na covid-19.

"Dopočul som sa, že vy a vaša žena ste chytili koronavírus. Ste v poriadku?", napísal chlapec. Dodal, že má rád svoje meno, ale v škole mu hovoria koronavírus a je z toho veľmí smutný.

"Tvoj list urobil mojej žene radosť a cítim sa skvele!" odpovedal Hanks v liste, vyťukanom na písacom stroji značky Corona. "Vieš, si jediný, o kom viem, že sa volá Corona, ako prstenec okolo slnka, koróna," napísal herec, ocenený dvoma Oscarmi.

"Myslím, že tento písací stroj by sa ti mohol hodiť," dodal s tým, že Corona by mu mohol na Corona odpísať. A ručne dopísal dovetok: "Máš vo mne kamaráta."

http://www.hlavnydennik.sk/2020/03/23/koronavirus-by-mohol-byt-najlepsou-vecou-%e2%80%8b%e2%80%8bktora-sa-stala-hollywoodu/