Pri smrteľnej autonehode zrejme asistovali drogy

Pri havarovanom aute medzi Mokrancami a Buzicou v katastri obce Čečejovce v okrese Košice-okolie, kde došlo v piatok (24. 4.) k tragickej dopravnej nehode, boli nájdené neznáme látky.


O život prišiel mladý muž, ktorý sedel na sedadle vedľa vodiča. Polícia ich zaistila na expertízne skúmanie. TASR o tom v sobotu informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Vláda plánuje dôchodcom zrušiť vlaky zadarmo
Pred necelými dvomi týždňami minister dopravy Andrej Doležal tvrdil, že vlaky zadarmo budú pre dôchodcov v platnosti aj počas koronakrízy. Teraz to vyzerá všetko inak. Čítať ďalej
25 | 04 | 2020 | Peter Haluza


"Podľa doterajšieho vyšetrovania 30-ročná vodička z okresu Košice-okolie viedla osobné motorové vozidlo značky Opel v smere z Mokraniec na Buzicu. Na rovnom úseku cesty začala predbiehať kamión, pričom vozidlo dostalo balans a ľavými kolesami zišlo z cesty. Vrátilo sa naspäť na cestu, opäť zišlo z cesty do priekopy, kde sa prevrátilo cez strechu, pravou časťou narazilo do stromu a dopadlo na kolesá. 29-ročný spolujazdec z okresu Košice-okolie pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Vodičke, ktorá podľa predbežnej lekárskej správy utrpela ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia do siedmich dní, bol na mieste zadržaný vodičský preukaz," uviedla Mésarová.

Ako ďalej povedala, na vozidle vznikla škoda približne 2000 eur. V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti i presná príčina dopravnej nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol na mieste udalosti.

Peter Pellegrini pripúšťa kandidatúru za predsedu Smeru-SD
"Ak by prišli aj predčasné alebo riadne voľby, a šli by sme do nich v takej kondícii, v akej sme dnes, tak som presvedčený, že výsledok bude podstatne horší, ak nedôjde k zásadným zmenám v našej strane," povedal v rozhovore Peter... Čítať ďalej
25 | 04 | 2020 | TASR


"Počas dokumentovania dopravnej nehody bola pri havarovanom aute nájdená kabelka, v ktorej sa nachádzalo vrecúško s obsahom zelenej sušiny, dve drvičky tabaku, plastová tuba s nezisteným obsahom, drevená fajka i plechové puzdro s obsahom farebných plastových trubičiek. Pre podozrenie, že ide o omamné a psychotropné látky, polícia tieto veci zaistila a budú podrobené expertíznemu skúmaniu. V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," priblížila Mésarová s tým, že polícia zisťuje, či pri tejto tragickej dopravnej nehode 'asistoval ' alkohol či drogy.

"Vodičke bol na zistenie prítomnosti alkoholu či omamných a psychotropných látok odobratý biologický materiál. To, či alkohol alebo iné návykové látky požil nebohý spolujazdec, bude zisťované pri pitve," dodala Mésarová.

Ozbrojenec začal strieľať na pohrebe, následne na to ho niekto zo smútiacich bodol
Na pohreb v Manchesteri bola povolaná ozbrojená polícia potom, čo na ňom ozbrojenec spustil paľbu následne na to bol bodnutý niekým z davu smútiacich, informuje portál RT. Čítať ďalej
24 | 04 | 2020 | Marek Molnár