Hanychová prekypuje blahom: Prehovorila o rozdelení majetku!
22 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Hoci Agáta a Jakub Prachař už spolu nejaký ten piatok nežijú, nie sú stále rozvedení. Kvôli nariadenej karanténe nefungujú súdy a právnici musia čakať. Modelka už má však teraz jasno v tom, aké zmeny v jej živote nastanú, píše Ahaonline.cz.


Vzhľadom k tomu, že manželia spolu už viac ako pol roka nežijú a majú iných partnerov, tak ide v podstate len o finančné vyrovnanie. "Som si istá, že obaja to už chceme mať za sebou, a svojím spôsobom si oddýchneme. Je to už pre obidvoch dlhý proces a karanténa nám to ešte predížila," zverila sa Hanychová.

Komunikácia medzi nimi sa obmedzila len na riešenie záležitostí ohľadom ich dvojročnej dcéry Mie. "S Kubom komunikujem v rámci možností, hlavne kvôli deťom, ktoré si berie, minulý týždeň mal pri sebe aj Kryšpína, ktorého si svokra obľúbila.Určite to nie je tak, že si denne voláme alebo spolu ideme na kávu, ale ako hovorím, komunikujeme spolu," povedala Blesku Hanychová.

Plačková je rok pred tridsiatkou milionárkou: Jej výdavky za luxus berú dych!
Budúci rok veľkolepo oslávi 30. narodeniny, ale už teraz sa môže pýšiť titulom milionárka. Účastníčka reality show Hotel Paradise Zuzana "Queen" Plačková (29) dokázala vďaka sociálnym sieťam rozprávkovo zbohatnúť. Píše portál... Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Dominik Simon


Podľa dostupných informácií jej zostane spoločný dom v Suchdole, Prachař dostane vyrovnanie a dcéra Mia bude v matkinej starostlivosti s tým, že ju otecko môže kedykoľvek vídať a pomáhať so starostlivosťou o ňu.

Modelka si pred časom na sociálnej sieti zmenila priezvisko na svoje rodné, rovnako to bude aj po rozvode. "Určite si vezmem späť dievčenské priezvisko Hanychová a tým to pre mňa bude definitívne uzatvorené. Kryšpín je Dopita a Mia zostane Prachařová," dodala.

Agáta Hanychová ukázala nového priateľa: Je ako Prachař a možno ju bije, myslia si fanúšikovia
Agáta Hanychová sa rozhodla ukázať ľuďom na sociálnej sieti svojho nového priateľa. Tento krok však pravdepodobne už aj ľutuje. Informuje portál stars24. Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Dominik Simon