Michal David oslávi 60. narodeniny až na konci septembra
21 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Spevák a hitmaker Michal David oslávi v tomto roku svoje životné jubileum. A nebude ho oslavovať sám. Oslava jeho 60. narodenín prebehne vo veľkom štýle v najväčšej koncertnej hale v Česku, v O2 aréne. Informuje portál topvip.


Vzhľadom k výskytu ochorenia Covid-19 a nariadenia českej vlády zo 14. apríla 2020 o zákaze konania kultúrnych podujatí a koncertov kde sa shromaždí nad 50 osôb boli stanovené nové termíny koncertov. Koncerty sa uskutočnia v dňoch 29. 9. 2020 a 30. 9. 2020. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti na nové termíny a netreba ich vymieňať.

Michal David oslávi nielen svoje okrúhle narodeniny, ale zároveň aj 40 rokov pôsobenia na českej hudobnej scéne. "Bude to jedna veľká párty, ako je už u mňa v O2 aréne zvykom. Ako viete, tak tieto koncerty sprevádzajú vždy nejaké české alebo zahraničné hviezdy.

Česko sa môže vrátiť do normálu v júni, tvrdí Babiš
Život v Česku by sa po koronavírovej kríze mohol začať vracať do normálu na konci mája, respektíve počas júna. Informuje portál Blesk. Čítať ďalej
03 | 04 | 2020 | Dominik Simon


V roku 2010 na oslave mojich 50. narodenín to bola plejáda asi všetkých najväčších hviezd z českej popovej scény a mojich muzikálov. V roku 2015 pri oslave mojich 55. narodenín vystúpil s hodinovým programom DJ Bobo. A aj tento rok na mojich šesťdesiatinách sa máte na čo tešiť. Opäť môžete očakávať show s mojimi najväčšími hitmi, "sľubuje Michal David.

Fanúšikovia sa tak môžu tešiť predovšetkým na preverené hity tohto úspešného speváka a hitmakera. Michal David si však pozval tiež svojich hostí, ktorí to s ním v O2 aréne poriadne roztočia. Hlavným hosťom bude svetovo známa americká skupina Village People, ktorú všetci poznajú predovšetkým vďaka hitu YMCA.

Ďalej sa vráti do Česka talianska skupina Damichi s Chiara Grill a Davidom Mattiolim. Vystúpi tiež speváčka Lucie Vondráčková. Celý koncert bude moderovať Leoš Mareš. Po skončení hlavného koncertu sa na pódiu objaví DJ Andrea Pomeje a fanúšikovia môžu pokračovať v zábave a tanci pri tejto afterpárty.

Eva Holubová v čase pandémie pomáha bezdomovcom
Herečka Eva Holubová (62), hviezda Divadla Sklep, patrí medzi ženy, ktoré sú napriek svojmu veku veľmi silnými influencerkami. Píše Blesk.cz. Čítať ďalej
23 | 03 | 2020 | Dominik Simon


Michala Davida bude sprevádzať kapela Kvarto, ktorú fanúšikovia mohli vidieť v minulom a tomto roku na všetkých jeho koncertoch v rámci Open Air Tour.

"Kapelu Kvarto som angažoval pred dvoma rokmi na mojej prvej Open Air Tour ako moju novú sprievodnú skupinu. Aj keď sa už so mnou táto kapela v O2 aréne predstavila pred dvoma rokmi na večierku s Impulzom, kde sme spoločne zahrali môj megamix najväčších hitov, nebol to môj sólový koncert. Takže až teraz ju fanúšikovia v O2 aréne uvidia a budú počuť prvýkrát v plnej paráde. Kapela Kvarto sprevádza na tomto koncerte všetkých avizovaných hostí, vrátane Village People z USA. Chystám ešte pár ďalších prekvapení v rámci týchto dvoch koncertov. Ale tie si zatiaľ nechám pre seba," doplnil Michal David.

Jan Kraus bude kvôli koronavírusu bez divákov. Prvýkrát za jedenásť rokov
Štáb Show Jana Krausa čaká v utorok netradičné natáčanie. Prvýkrát za jedenásťročnú históriu relácie bude hľadisko Divadla Archa prázdne. píše iDnes. Čítať ďalej
10 | 03 | 2020 | Dominik Simon