Princ William povedie kráľovské financie. Bude jeho brat Harry musieť prosiť o peniaze?
19 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Ked' sa princ Charles (71) stane kráľom Anglicka, bude sa musieť Harry (35) udobriť so svojím bratom. William (37) totiž zastane pozíciu hlavného pokladníka a bude len na vojvodovi zo Sussexu s manželkou, koľko z nej ročne utrží. A logicky, čím lepší vzťah tým väčší obnos. Informuje portál Blesk.


Pre Harryho a Meghan (38) nastanú v budúcnosti veľmi krušné časy. Ich výdavky už teraz dosahujú astronomických výšin. Život v Los Angeles rozhodne nie je lacná záležitosť a ešte si museli nájsť drahú bezpečnostnú službu.

Ked'ich syn Archie vyrastie, bude to prestížne škôlka, škola, nová izbička. A možno aj ďalšie dieťa. Meghan svojou prácou herečky celú rodinu neuživí, aj Harry bude musieť prihodiť svoju trošku do mlyna.

Doteraz im pomáhal princ Charles, až sa ale stane kráľom, pripadne Cornwallské vojvodstvo, z ktorého Sussex z veľkej časti financuje, Williamovi a Kate (38).

Princ William poriadne VYBUCHOL! Svojmu bratovi Harrymu spravil peknú scénu: "Pre mňa si mŕtvy"!
Princ William bol dlhé roky najbližším človekom pre brata Harryho, ktorý sa však po sobáši s Američankou Meghan zmenil. Vyvrcholilo to jeho odchodom z kráľovskej rodiny. Následník trónu to niesol veľmi ťažko. Čítať ďalej
10 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová


A tu nastáva kameň úrazu. Nie je tajomstvom, že sa Harry s Williamom rozkmotrili, ich bratské väzby sa pominuli a momentálne neexistuje nič, čo by ich znovu zomklo. Keď ale budú Harry a Meghan chcieť žiť na úrovni prestížnych celebrít, bude sa musieť Harry plaziť na kolenách, aby ho brat prijal späť.

"Ked' princ William zdedí práva na Cornwallské vojvodstvo, je veľmi pravdepodobné, že bude zodpovedný za pomoc Harrymu a Meghan, pokiaľ ju budú potrebovať," prezradil zdroj serveru The Talk.

A predpokladá sa, že finančnú injekciu niekoľkokrát za rok skutočne potrebovať budú. Podľa webu Sussex sú totiž na Charlesových financiách závislí.

Princ Harry a Meghan prestanú používať značku SussexRoyal
Britský princ Harry a jeho manželka Meghan prestanú od jari používať značku SussexRoyal, pričom o jej registráciu požiadali len minulý rok. Tento názov neponesie ani ich chystaná dobročinná nadácia, uviedla v piatok večer hovorkyňa manželského... Čítať ďalej
22 | 02 | 2020 | Marek Molnár


Ich ročný príjem bol z 95% tvorený peniazmi z vojvodstva, a keďže s rozhodnutím o ukončení svojich kráľovských povinností zároveň oznámili, že sa chcú stať finančne nezávislými, o tieto peniaze prišli.

Charles svojho syna Harryho a jeho manželku napriek tomu naďalej podporuje, tak ako to robí u Williama a Kate. Či sa k tomu vojvodovia z Cambridge rozhojdajú a budú si naďalej pomáhať až Charles nahradí svoju matku na tróne, je len vo hviezdach.

Radostná novinka v kráľovskej rodine. Kate bude opäť tehotná?
Špekulácie okolo ďalšieho tehotenstva vojvodkyni Kate nekončia! Čítať ďalej
14 | 04 | 2020 | Timotej Dudka