"Keď vrah ustúpi, svet sa zmení," prorokovala Vanga
18 | 04 | 2020 I Imrich Kovačič

Svet sa mení. Aký bude, ak ustúpi neznámy koronavírus a ľudstvo sa vráti do normálu? Už nikdy nebude taký, ako pred tým, ale väčšina ľudí sa aj tak stará iba o seba. Kedy táto hrozná choroba ustúpi? Odpoveď na túto otázku mala aj bulharská jasnovidkyňa Vanga. Tesne pred vypuknutím pandémiu mu však nikto nevenoval pozornosť. Teraz o ňom informuje portál ntv.ru.


Slepá veštica Vanga vo svojich proroctvách predpovedala, že svet, ktorý poznáme, sa úplne zmení. Nepríde to však okamžite. Podľa nej celú planétu napadne masový vrah a zmení celý svet.


Proroctvo Vangy : „Jedného dňa tento svet skončí, ale zmena nenastane okamžite. Nebojte sa! Žite v harmónii a vzájomne si pomáhajte. Žiť v strachu nie je život! A to, čo máme napísané v osudoch, nemôže človek zmeniť. Skôr alebo neskôr sa to splní.“


Veštica Vanga taktiež vyzývala ľudí k viere v Boha. Prorokovala ľuďom, aby sa viac modlili a tým zachránili ľudstvo. „Pretože ľudstvo zašlo priďaleko vo svojej nenávisti voči sebe navzájom. Voči svojim blížnym.“ Varovala, že každý môže byť zachránený v týchto hrozných časoch iba tým, že sa staneme láskavejšími a pozornejšími sami k sebe.


Vangino proroctvo : „Ľudstvo bude spasené, ak sa všetci obrátia na vieru. Keď sa všetci stanú láskavejšími, keď si začnú navzájom pomáhať a prestanú súťažiť a profitovať jeden na druhom. Svet nie je strážený bombami a zbraňami - je strážený rozumom a vierou.“


Laureát Nobelovej ceny je presvedčený, že CoViD-19 bol vytvorený v laboratóriu
Vírus SARS-CoV-2, ktorý spôsobuje ochorenie CoViD-19, bol pravdepodobne umelo vyrobený v laboratóriu. Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Imrich Kovačič