Stopka pre dokument o Gottovi: Dcéra Dominika chce nové nakrúcanie
15 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Súčasná kríza bude mať dopad aj na dokument o Karlovi Gottovi († 80), ktorý nakrútila režisérka Olga Špátová (36). Informuje Ahaonline.


Do kín sa mal fil o maestrovi dostať tento rok na jar, ale nakoniec sa tak stane až na jeseň, keď sa situácia upokojí. Českej televízii, ako producentovi filmu, to prekazilo plány.

Odloženie premiéry potvrdila sama vdova Ivana Gottová (44). "Verím, že vás azda budem môcť na jeseň a v zime aspoň potešiť troma, snáď aj pre vás krásnymi a dojemnými projektami, spojenými s mojím manželom Karlom," napísala pred niekoľkými dňami na Facebooku a na mysli mala dokument, autobiografiu Karla Gotta a dva spomienkové koncerty v pražskej O2 aréne. ČT podľa skorších informácií denníka Aha! zaplatila Špátovej za nakrútenie dokumentu 600 tisíc korún (20 000 EUR).

Ivana Gottová po smrti svojho manžela: Smútok pravdepodobne opadol! VEĽKÉ PLÁNY
Ivana Gottová sa zatiaľ na verejnosti moc neobjavuje, a tak sa málo vie aj o jej plánoch do budúcnosti. Teraz to ale vyzerá, že konečne prestáva smútiť. Vdova má veľké plány. Čítať ďalej
10 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Odvysielať ho pôvodne chcela na prvé výročiu spevákovej smrti. Lenže v tej dobe pôjde ešte len do kín. "Do televízie ho tak ČT premiérovo nasadí až na Vianoce. Na Silvestra potom v hlavnom vysielacom čase pôjde zostrih toho naj zo spomienkových koncertov na Karla, "prezradil Aha! zdroj z Kavčích hôr. Rokovania s verejnoprávnou televíziou o vysielaní projektov už skôr potvrdila hovorkyňa rodiny Gottových Aneta Stolzová (37).
Dcéra Dominika zmenila rozhodnutie: Zábery nechajme, ale... Nakrúťme, ako vyzerám teraz!

Najstaršia dcéra Karla Gotta najprv nesúhlasila so zverejnením záberov so svojím otcom z minulého leta v dokumente, ktorý o ňom chystá dokumentaristka Špátová. Teraz má ale Dominika Gottová (46) iný návrh.

"Napadlo mi, že by mohla pani Špátová označiť minuloročné zábery, na ktorých som sa s otcom videla naposledy, titulkom, že ide o leto 2019," povedala Dominika. "A potom by sme mohli aktuálne dokrútiť zábery, že som späť v Česku a že sa dávam dokopy. Teda, že vyzerám lepšie, "dodala Gottová.

Dokumentaristke, ktorá stále na filme o zosnulom Slávikovi pracuje, sa chce ozvať tento týždeň a všetko s ňou prebrať osobne. "Možno sa jej bude môj nápad páčiť," doplnila Dominika.

Dominika Gottová: Prišla o byt od Ivany
Vyzeralo to nádejne, Dominika Gottová (46) mala mať vybavené bývanie v metropole, a to dokonca na prvé tri mesiace zadarmo! Informuje ahaonline.cz . Čítať ďalej
06 | 03 | 2020 | Dominik Simon