Muž zavraždil postihnutú manželku na Veľkú noc. Chcel si splniť sexuálne túžby!
13 | 04 | 2020 I Timotej Dudka

Chladnokrvná vražda sa odohrala minulý rok na Veľkú noc v Austrálii, keď Peter Dansie vzal na prechádzku svoju manželku Helen († 67), ktorá bola odkázaná na invalidný vozík. Avšak to, čo sa na prvý pohľad zdalo ako romantická prechádzka, skončilo brutálnou vraždou, informuje portál Blesk.cz.


71-ročný muž v parku zhodil svoju manželku do jazera a pozeral sa, ako sa topí. Netrvalo dlho a policajti zistili, že motívom vraždy boli nesplnené sexuálnej túžby!

Peter Dansie, pochádzajúci z Austrálie, bol na prvý pohľad milujúcim manželom, ktorý sa oddane staral o svoju manželku Helen a ich spoločného syna Granta. Zatiaľ čo Helen bola priateľská žena, ktorá pracovala ako mikrobiologička v nemocnici, jej manžel bol skôr uzavretý a pracoval ako štatistik.

Syn napadol matku, ktorá pred ním ukrývala toaletný papier
Žena polícii potvrdila, že papier ukryla, pretože jej syn ho príliš rýchlo míňal. Čítať ďalej
12 | 04 | 2020 | SITA

Osudná mŕtvica

Rodine sa zmenil život hore nohami pred dvadsiatimi piatimi rokmi, keď Helen dostala mŕtvicu. Odvtedy bývala v opatrovateľskom dome a hoci sa jej stav lepšil, bola stále odkázaná na invalidný vozík.

Minulý rok na veľkonočnú nedeľu ju Peter prišiel navštíviť a vzal ju do parku, aby si užila pekné počasie a hlavne kvety, ktoré tak milovala. Manžel ju vzal do záhrad Veal, kde bolo malé jazero, pri ktorom si mali užiť západ slnka, avšak Peter mal celkom iný plán. Podľa informácií britského denníka Daily Mirror dotlačil vozík Helen na okraj jazera a následne ju do neho zhodil. Kým sa Helen topila, zavolal na tiesňovú linku.
Strážcom zákona sa to nezdalo

Operátorka mu hovorila, aby jej pomohol, avšak na to Peter odpovedal, že je voda príliš hlboká a že má zdravotné problémy, kvôli ktorým ju nemôže vytiahnuť. Po tom, ako dorazila polícia, vytiahli už len bezvládne Helenine telo. Na prvý pohľad sa to zdalo ako nehoda, avšak strážcovia zákona začali pochybovať o tomto podozrivom incidente počas zbierania prvých dôkazov.

Lady Gaga odkryla krutú pravdu o jej znásilnení! (VIDEO)
Že nie je všetko zlato čo sa blyští, vie veľmi dobre aj Lady Gaga, ktorú znásilnil o 20 rokov starší hudobný producent. V šou moderátorky Oprah Winfrey si vyliala srdce na dlani a prehovorila o svojej skúsenosti pár nepríjemných... Čítať ďalej
12 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


„Myslel som si, že to je stabilná plošina," odpovedal Peter s pokojným hlasom. Následne dodal, že predtým, ako skočil do jazera, položil svoje kľúče, okuliare a telefón pod strom. Navyše voda v jazere bola hlboká len jeden a pol metra, teda pre Petra by bolo jednoduché si postaviť sa na dno.
Mal chuť na iné ženy

Ďalšie šokujúce informácie prišli po tom, ako Peter priznal, že sa na internete zoznámil s dvoma ženami z Číny, s ktorými často telefonoval. Orgány činné v trestnom konaní neskôr zistili, že mal v úmysle dokonca do Číny odletieť. Taktiež mával so ženami sex po internete. Mal už zabalený kufor, ktorý bol plný kondómov, viagry, rôznych sexuálnych pomôcok a prádla.

Na internete vyhľadával informácie o sexuálnych hrách a výpredajoch sexuálnych pomôcok. Peter Dansie sa netajil tým, že bola pre neho manželka príťaž a že chcel mať sex s inými ženami. Nakoniec bol usvedčený z vraždy a odsúdený na 25-ročný trest odňatia slobody.

Japonský premiér vysedáva na gauči, videom z domácej izolácie pobúril krajanov
Mnohí Japonci si nemôžu dovoliť zostať doma, keďže firmy, v ktorých sú zamestnaní, im prácu z domu neumožňujú. Čítať ďalej
13 | 04 | 2020 | TASR