Kadibúdka miesto luxusu! Kat zo SuperStar Habera dojato spomína na svoje začiatky
08 | 04 | 2020 I Dominik Simon

V porote SuperStar si servítku pred ústa nikdy neberie, preto ho prezývajú Kat, ale aj on má svoju citlivú stránku. Muzikant Paľo Habera (57) sa na sociálnej sieti pochválil domčekom svojej babičky († 98), kde zvykol tráviť letné prázdniny.Píše Blesk.cz.


"Toto je dom mojej babičky v dedinke Sirk, skoro až na konci sveta. Áno, naozaj nevyzerá nejako honosne. Povedzme si pravdu skôr úplne chudobne.

Jedna kuchyňa so sporákom, kde sa kúrilo drevom, a v nej jedno umývadlo, len so studenou vodou, ktorá neodtekala do kanalizácie, ktorá v dome nebola, ale do vedra pod ním, a keď sa naplnilo, muselo sa vyliať.To bola zároveň naša kúpeľňa. Ešte v tom domčeku bola jedna spálňa a záchod samozrejme vonku, drevený, " okomentoval jednoduchý domček pri ceste Habera.



"A prečo to sem dávam? Pretože som tu trávil dva mesiace počas letných prázdnin a zažil som tu svoje najkrajšie mesiace, so všetkými prvými skúsenosťami, ktoré k životu patria.

Palo Habera to prepískol v priamom prenose! Moniku Bagárovú nazval Cigánkou
Porotca Pavol Habera (57) patrí medzi mužov, pri ktorých platí príslovie "čo na srdci, to na jazyku", a servítky si rozhodne pred ústa nedáva. V novej rade SuperStar skutočne prekvapuje divákov a svojimi slovami dokáže kohokoľvek odrovnať. Tento... Čítať ďalej
27 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth


A ani som si neuvedomoval tú našu ťažšiu životnú situáciu, pretože som tu bol vždy šťastný. Občas sa sem, tak aby o tom nikto nevedel, vrátim, prejdem sa a pripomeniem si všetko, čo som tu zažil.

Fakt sa nejdem zblázniť z toho, čo sa mi v živote podarilo a čo nie. Možno preto, že nezabúdam, odkiaľ som a kde som bol vždy šťastný. Hmmm, asi starnem, keď sem dávam také veci, "dodal Habera.

Svoje zarobené milióny chytro investoval do nehnuteľností a na nedostatok sa teraz nemôže sťažovať. Napriek tomu nezabúda na to, kde vyrástol a trávil detstvo.

Dom snov Peštovej a Haberu: Z prepychu vám spadne sánka
Niektorí ľudia investujú do drahých áut či napríklad umeleckých diel, narozdiel od nich Pavol Habera (57) radšej do nehnuteľností. Píše portál ahaonline. Čítať ďalej
04 | 04 | 2020 | Dominik Simon