Legendárny Arnold Schwarzenegger si urobil nepeknú reklamu!
06 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Nepeknú reklamu si urobil hollywoodsky velkoherec Arnold Schwarzenegger (72, Terminátor, Predátor), píše Daily Mail. Zatiaľ čo na sociálnych sieťach nabáda amerických občanov, aby kvôli koronavírusu zostali doma, sám sa za posledný týždeň premáva po uliciach LA, ako by sa nechumelilo!


Minimálne to pôsobí, ako by si bývalý kulturista a guvernér Kalifornie tak trochu nevidel do úst. A ak si snáď myslíte, že svoj domov opúšťa kvôli neodkladným záležitostiam, ste vedľa. Tu si odskočí, samozrejme bez rúška, aby sa prešiel armádnym veteránom na motocykli, tu zas dostane chuť na kávičku a croissant so svojim kamarátom a synom Patrickom (26).

Vrcholom všetkého bolo, keď si na podobnú prechádzku vzal Schwarzenegger vlastnú mikinu s nápisom "Nebuď somár a zostaň doma." Na ňom je vyvedený on na základe videa, kde ostatným prehováral do duše, aby boli obozretní a nevychádzali von.

To ale bolo minulú stredu, a teraz sa Arnold zrejme začal nudiť ... Tak snáď sa podobné výlety jemu ani ostatným nevymstia.

Trump odporúča nosiť rúška, sám ho však odmieta
Prezident USA Donald Trump odvolal v piatok generálneho inšpektora amerických tajných služieb Michaela Atkinsona. Ten koncom minulého roka vypočul utajeného svedka vo veci tzv. ukrajinskej kauzy, ktorá spustila vo februári neúspešnú snahu o... Čítať ďalej
04 | 04 | 2020 | TASR