Astrologička tvrdí, že koronavírus by mal oslabiť v máji
06 | 04 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Podľa Taši Igošinovej prinesie epidémia koniec zastaraného spôsobu života. Opätovné zrodenie nového predpovedá až na marec 2023. Napísal Moskovský komsomolec.


Praktikujúca astrologička Taša Igošinová načrtla obraz blízkej budúcnosti a poskytla i niekoľko dobrých rád.


Rok 2020 ste predpovedali ako „prudký“ s „radikálnou povahou udalostí“. Čo sa aj deje. Astrológovia kedysi varovali pred pandémiami. Boli náznaky, že to príde v tomto roku?


Astrológovia zvyknú pred začiatkom roka robiť predpovede. Pre rok 2020 väčšina predpovedí spomínala prírodné a sociálne katastrofy. Prirodzene, ešte nebol známy termín „koronavírus“. Možno si to ľahko overiť na stránkach astrológov.


Povedali ste, že rok 2020 predznamená nasledujúcich 20 rokov. Čo ste tým mysleli?


Premeny svetového poriadku v politike, obchode a spoločenskom živote. Pluto čistí formy Saturnu. Ničí, čo Saturn drží. Dochádza k tomu na pokraji vonkajšej a vnútornej krízy. Úlohou tohto cyklu nie je iba odstrániť všetko zastarané, ale tiež prinútiť ľudí pozrieť sa na život inými očami. Obrátiť ich k duchovnému životu. Zdá sa, že teraz má ľudstvo šancu prehodnotiť životné priority.


Čo čaká Rusko v nasledujúcich troch mesiacoch? A neskôr?


Všetko záleží na samotných Rusoch. Chráň sa človeče i pán Boh ťa ochráni! Rusko sa však vždy akosi líšilo. Nebudem prekvapená, ak ho koronavírus obíde. Z kozmických a magických dôvodov. Vírus však nie je objekt, ktorý možno zobrať a zavrieť. Rýchlo sa šíri po planéte na energii znamenia zverokruhu Ryby. To je február až marec. Dosiahne vrchol v čase Barana v apríli. V máji by mal čiastočne ustúpiť. Ale opakovane bude ožívať po celý rok. V podobe vlnovky.


V Afrike sa zodvihla vlna rozhorčenia, kontinent nechce byť pokusným králikom na testovanie vakcíny
Francúzski lekári navrhli, aby sa vakcína proti COVID-19 testovala v Afrike. Senátor Kene vyzval afrických lídrov, aby odmietli z ľudí spraviť „pokusné králiky“. Čítať ďalej
06 | 04 | 2020 | Natália Sollárová

Zomrie veľa ľudí, kým nevytvoria vakcínu alebo liek?


Toto je relatívne. Hovoríme o tisícoch či miliónoch? Keď zomrú vaši blízki na štatistike nezáleží.


Aké budú hospodárske dôsledky pre Rusko?


Budú tvrdé a nezvratné. Nielen pre Rusko, ale pre celý svet. Vírus nie je až taký desivý ako sprísnené opatrenia na kontrolu ľudí. Tie budú maskované ako snaha chrániť obyvateľstvo.


Kedy to skončí a budeme žiť normálny život?


Jasné vyhliadky možno očakávať v nasledujúcich 2 až 3 rokoch. Marec 2023 bude prvým krokom k tvorivému rozvoju. Úplný návrat k predchádzajúcemu spoločenskému životu už nebude možný. Otvorí sa ale cesta k samozásobiteľskému poľnohospodárstvu. Možno nájsť i podobnosť s perestrojkou. Aj ona rozdelila život v bývalom Sovietskom zväze na „pred“ a „po“. Kto využil príležitosť, bol úspešný. Kto zaváhal a čakal na návrat minulosti, zažil ťažké obdobie.


Sú znamenia zverokruhu, ktoré by mali byť viac opatrné?


Radikálne znamenia ako Kozorožec, Rak, Baran a Váhy zažijú výrazne kritický a transformačný rok. Pre ostatné znaky bude skôr energeticky náročný a vyčerpávajúci.


Čo by ste na záver odporučili?


Zabudnite na minulé. Ľudstvo čaká zmena. Úspešne ju zvládnu tí, ktorí zosúladia mozog a dušu. A zbavia sa väčšiny z toho, čo vytvorili.


Veľkú noc prežijeme pod dohľadom vojakov a policajtov. A ešte s blackoutom v hlavách
Opäť sme sa od premiéra Matoviča dozvedeli zmäť nesúrodých informácií. Čítať ďalej
06 | 04 | 2020 | Aneta Leitmanová